Za sve one koji se spremaju da krenu na put automobilom VIDEO

Auto 28. jul 202217:21
Podeli:

U toku je vrhunac letnje sezone, mnogi upravo sada odlaze na letovanje, ali treba znati da su ovi vreli dani pravi napor, kako za putnike, tako i za automobil. Pre dužeg putovanja treba proveriti stanje automobila kako se ne bi desilo da vas izda na putu ili se daleko bilo zapali, pa u videu iznad pogledajte kratak pregled najvažnijih provera pred put.

Prethodnih dana svedočili smo brojnim automobilima koji su izgoreli na auto-putevima, a najviše na novoj deonici u Crnoj Gori. Neki za to krive promenu nadmorske visine, drugi pak smatraju da zbog toga dolazi do neznanja vozača, ali se svi slažu da veliki broj automobila na našim ulicama uopšte nije spreman za duža putovanja pod većim opterećenjem.

Baš zbog toga, pre odlaska na letovanje, treba proveriti tehničku ispravnost automobila. Ukoliko niste u mogućnosti da to uradite sami, najbolje je posetiti servis.

Koje sve provere treba uraditi, možete videti u insertu iz naše emisije "Vožnja sa Tinom i Nebojšom" na početku teksta, gde navodimo šta je sve od opreme neophodno za duže putovanje, ali i kako voskiranje automobila može olakšati odlazak na letovanje.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook Twitter Instagram

Komentari

Vaš komentar