Otvoren virtuelni salon za brend Cupra

Auto 07. nov. 202016:07
Podeli:
Foto:promo

Španski brend Cupra kreirao je digitalnu platformu koja ima za cilj da okupi sve ljubitelje sportskih modela na jednom mestu. Nešto slično virtuelnom salonu, platforma “Cupra e-Garage in Cape Formentor” omogućava posetiocima da kreiraju svoj avatar i komuniciraju sa prodavcima i drugim posetiocima ove garaže.

Lansiranjem ove virtuelne platforme ujedno su predstavljeni svi modeli iz porodice Cupra jer je cilj brenda da u skorijoj budućnosti za sve svoje klijente otvori potpuno novi virtuelni svet.

Platforma je razvijena kako bi korisnici na daljinu i na jednostavan način mogli da kreiraju svoj avatar i da komuniciraju sa prodavcima i drugim posetiocima garaže.

Foto:promo

Saznjate još:

Ovaj digitalni svet posvećen je isključivo Cupra brendu a posebno prvom, ekskluzivno kreiranom, modelu “formentor”.

Takođe, posetioci će moći da komuniciraju i sa specijalizovanim sertifikovanim prodavcima, specijalno obučenim da na platformi pruže informacije svim zainteresovanim klijentima.

Istovremeno, pomenuta digitalna strategija obuhvata i stvaranje platforme koja će ljubiteljima muzike pružiti čisto uživanje u koncertima svojih omiljenih umetnika.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar