Od „Stojadina“ do Ferrarija: Nova.rs na Cars & Coffee događaju VIDEO

Auto 03. okt. 202115:50
Podeli:

Danas je u Beogradu održan Cars & Coffee događaj koji je okupio oko 110 automobila, a među njima i nekoliko najekskluzivnijih modela iz naše zemlje.

Cars & Coffee od 2019. okuplja srpske ljubitelje automobila koji su u prilici da vide ali i izlože svoje jedinstvene primerke, a današnji događaj je pružio priliku posetiocima da pogledaju neke ekskluzivne modele koji se retko kada mogu videti na ulici.

Od Pontiaca iz 1928. do najnovijeg električnog modela Porsche Taycan Cross Turismo, bilo je tu po nešto za svakoga. Među oldtajmerima našao se i specifični Messerschmitt KR200, Pontiac Firebird iz 1968., Fiat 1500 Pininfarina ali i nekoliko zanimljivih modela domaće proizvodnje. Međutim, pošto ovo nije skup oldtajmera već ljubitelja automobila, tu se našlo i nekoliko modernih sportista u vidu modela Ferrari FF, Nissan GT-R i Porsche Cayman GT4.

Foto: Nebojša Lindić/Nova.rs

Strast prema automobilima i vožnji je jedini uslov za učestvovanje na ovom zanimljivom događaju, a uz kafu i lepo vreme uživanje je bilo potpuno. Uskoro na našem portalu očekujte više utisaka sa ovogodišnje Cars & Coffee manifestacije.

Bonus video: Druženje sa aktuelnim Porsche modelima

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar