Povratak automobilskog hedonizma: Cars and Coffee Serbia

Auto 23. jun. 202118:14
Podeli:
Rudnik, Cars and coffee, oldtimer
Foto: Vojislav Vujanić i Bojana Urošević

Za vikend je održana prva Cars and Coffee Serbia vožnja ove godine. Reč je o automobilskom događaju koji okuplja specifične primerke vozila sa naših prostora, kada se organizuje i revijalna vožnja po Srbiji. Sada je oko 30 učesnika u 15 klasika "proteglo točkove" do Rudnika.

Cars and Coffee je manifestacija koja se održava i van granica naše zemlje, a u Srbiji ove vožnje i druženje od 2019. godine organizuju automobilski portali Autoslavia i Bud3.net. Prošla godina svima je bila za zaborav i sa prvom ovogodišnjom vožnjom obeležava se, nadamo se, novi početak normalnih dešavanja na točkovima.

Kako kažu organizatori, „ponovo na scenu vraćamo automobilski hedonizam koji smo pokrenuli 2019. godine pod nazivom Cars & Coffee Serbia. Ovaj put na mala vrata, ali očekujte više informacija za buduće događaje uskoro“. Sada je odabrano 15 klasika koji su se u nedelju ujutru okupili u Beogradu i krenuli put Rudnika.

Prolaznici su mogli da vide izuzetne primerke automobila među kojima i neke modele koje smo ranije predstavljali na našem portalu, poput Chevrolet Corvette, Autobianchija, BMW „kockice“ (E30), VW Golfa Mk1 i drugih.

„Vrhunska vremenska prognoza uz po koji oblačak nije nas iznenadila kišom na trasi koja je preko Mladenovca i Topole vodila do najviše tačke Šumadije. Sjajna ruta za vožnju pred sam dolazak do naše destinacije krunsana je fluentnim krivinama koje vas teraju da im se kompletno prepustite“. Nešto preko trideset učesnika se lako prepustilo i sjajnim gurmanlucima na Rudniku, gde su zajedno rekapitulirali sve ono što su propustili u prethodnih godinu i po dana, u nadi da do sledećeg događaja neće više čekati ni blizu toliko dugo.

Izvor: Carsandcoffee.rs

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar