Foto: Promo/Škoda

Zavisno od nivoa opreme, četvrta generacija uspešnog modela nudi do 43 prepoznatljiva Simply Clever detalja, koji su češkom proizvođaču automobila obezbedili reputaciju brenda koji vozačima olakšava svakodnevni život. Pet ovih karakteristika potpuno su nove u asortimanu brenda Škoda, dok se osam drugih sada po prvi put nalazi u modelu Fabia.

Škoda po prvi put nudi pet svojih Simply Clever detalja za novu generaciju modela Fabia. Na primer, inovativna, fleksibilna pregrada za odlaganje dostupna je kao opcija za prtljažnik. Pričvršćena na bočnu ploču, ima sklopivi dizajn koji štedi prostor i može se izvaditi po potrebi kako bi držala predmete na mestu unutar prtljažnika.

Putnici na zadnjem sedištu mogu sigurno da odlože male predmete u kutiju u središnjem tunelu, koja je takođe dostupna kao opcija. Kutija se lepo uklapa između centralne konzole i zadnjeg sedišta gde se zaključava. Lista Simply Clever ideja uključuje i vizir za sunce, koji je dostupan kao dodatak za opcioni panoramski krov. Kad se ne koristi, može da se presavije na trećinu svoje veličine u nekoliko jednostavnih koraka i odloži ispod poklopca prtljažnika.

Tu je i uklonjivi držač za čaše između prednjih sedišta koji pruža veću fleksibilnost u unutrašnjosti dok nova klipsa za kreditnu karticu ili kartu za parkiranje kao i elastični držač za olovke u pregradi za odlaganje na centralnoj konzoli pomažu u održavanju unutrašnjosti urednom.

Foto: Promo/Škoda

Pored ovih noviteta, Škoda Fabia je dobila i 8 Simply Clever rešenja iz skupljih modela češke kompanije, a neki od njih su višenamenska torba, džepovi za pametne telefone, pregrade za kartice i novčiće i USB-C priključak na unutrašnjem retrovizoru koji može poslužiti za napajanje kamere.

Bonus video: Kad se ložiš na Mercedes, pa ga napraviš od drveta

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram