Nova.rs na sajmu automobila: Vredi li dolaziti? VIDEO

Auto 11. maj. 202211:09
Podeli:

Nakon tri godine pauze ponovo se održava sajam automobila u Beogradu. Ova manifestacija nosi naziv DDOR Eco BG Car Show 07, a danas su vrata otvorena za novinare, dok će publika moći da vidi premijere i novitete već od sutra.

Prvi utisak je da se radi o dosta skromnijem sajmu automobila nego što smo navikli, ali sa nikad skupljim automobilima. Svi uvoznici svoje automobile izlažu u Hali 1, dok je izložba motocikala u hali 4.

Ovogodišnja manifestacija je više izložbenog, nego prodajnog karaktera. U velikoj većini su prikazani hibridni i električni modeli, a mnogi od njih nisu ni dostupni u prodaji, već se njihov dolazak na tržište očekuje tek sledeće godine. Ukoliko vas zanima kako izgleda budućnost automobila, dođite na sajam. Ako ipak želite da povoljno kupite nov automobil, ovo baš i nije mesto za vas. Kriza sa mikročipovima i sukob u Ukrajini osakatili su ponudu novih automobila, ali neki uvoznici i dalje imaju pojedine modele na lageru. Sa druge strane, tu su brojne premijere, a koji modeli debituju u Srbiji pogledajte ovde.

Sajam automobila u Beogradu biće otvoren do nedelje, a cene karata i tehničke informacije možete videti ovde. Za više informacija sa DDOR Eco BG Car Show.a ostanite uz Nova.rs, a u videu na početku teksta pogledajte prve kadrove sa sajma.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook Twitter Instagram

Komentari

Vaš komentar