Koliko koštaju ulaznice i parking za sajam automobila u BG

Auto 11. maj. 202207:32
Podeli:
Foto: Shutterstock/ToskanaINC

Sajam automobila za posetioce počinje sutra, a očekuje se da DDOR Eco BG Car Show 07 bude održan u uslovima smanjenog komercijalnog efekta u smislu prodaje vozila, pre svega zbog nedostatka novih vozila na tržištu. Zato će fokus biti na promociji najnovijih pogonskih rešenja, a čija se potpuna komercijalizacija očekuje u bliskoj budućnosti. U kojim halama će se izlagati, koje su cene ulaznica, parkinga, kao i radno vreme sajma, saznajte u tekstu.

Danas je novinarski dan na sajmu automobila u Beogradu, a od sutra vrata se otvaraju za sve posetioce koji će zaključno sa nedeljom (15. maj) moći da dođu i da vide neke od najsavremenijih modela automobila današnjice.

Raspored sajamskih izložbi po halama takođe će biti prilagođen novim okolnostima izlaganja. Tako će svi automobilski brendovi koji se predstavljaju u okviru DDOR Eco BG Car Show 07 biti u istom prostoru – u hali 1 Beogradskog sajma.

Zajedno sa Sajmom automobila, od 12. do 15. maja biće održan i 14. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“, a koji će izlagati u hali 4.

Osim automobilskih i moto premijera i noviteta, i u sektoru prateće automobilske industrije, garažno-servisne opreme i ponude rezervnih delova, biće puno izlagača. U skladu sa glavnom linijom izlagačkog programa, uvoznici iz ovog segmenta manifestacije najavljuju posebnu promociju kompatibilne i prateće opreme za ekološki napredna vozila, punjača, solarnih modula i druge odgovarajuće infrastrukture.

Kompletna prateća industrija, garažno-servisna oprema, rezervni delovi, uključujući o onu specijalizovanu, namenjenu ekološki naprednim i električnim vozilima, biće u halama 2, 1A i 3A.

Kada je reč o oldtajmerima, kao i Zastavinom štandu, oni će biti u hali 3 gde se očekuje velika izložba starovremenskih automobila, organizovana po tematskim celinama, kao svojevrsna paralela izložbi najnovijih modela. Tako se posetiocima pruža mogućnost putovanja kroz vreme i istoriju automobilske industrije.

Radno vreme sajma u četvrtak, petak i subotu je od 10 do 20 časova, a u nedelju od 10 do 19h.

Cena pojedinačne ulaznice biće 400, a grupne 300 dinara. Grupna poseta podrazumeva posetu više od 20 osoba. Grupna ulaznica za učenike i studente - 200 din.

Cena parkinga (po satu) biće 150 dinara.

Koje automobile ćete moći da vidite na sajmu, saznajte ovde.

Bonus video: Zašto je Audi napravio ovakvu verziju Q5-ice?

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook Twitter Instagram

Komentari

Vaš komentar