Nemci kažu da je Alfa Romeo najbolji brend u svim klasama

Auto 01. maj. 202111:25
Podeli:
Giulia, Stelvio Alfa Romeo
Foto: Promo

Više od 60.000 čitalaca nemačkog automobilskog magazina Auto Bild izabralo je dizajn modela Alfa Romeo kao pobednika u tri kategorije. U studiji o kupovini „Najbolji brendovi u svim klasama u 2021“, Alfa Romeo bio je na vrhu u kategorijama kompaktnih automobila, srednjih automobila i srednjih SUV-ova.

Čitaoci magazina Auto Bild dali su vrlo visoke ocene za stil Alfa Romea. U najnovijem istraživanju „Najbolji brendovi u svim klasama“, odabrali su Alfa Romeo kao najlepši automobil u tri kategorije.

U kategoriji kompaktnih automobila obuhvaćen je model Alfa Romeo Giulietta. Zatim u kategoriji „Middle Class“ (srednjih vozila), Alfa Romeo Giulia je bila pobednica.

Foto: Alfa Romeo

I konačno, u kategoriji srednjih SUV-ova, Alfa Romeo predstavljao je model Stelvio. Alfa Romeo Giulia and Alfa Romeo Stelvio su proslavili svoju čak petu pobedu u klasi zaredom u okviru Auto Bild studije o odlukama o kupovini.

Foto:printscreen/youtube/Ads od Brands

U okviru studije „Najbolji brendovi u svim klasama“, sprovedene po deseti put, nemački automobilski magazin tražio je od čitalaca da ocene najpoznatije brendove iz različitih industrija. Najvažniji kriterijumi za kupovinu automobila, uključujući i dizajn, podeljeni su na delove. U auto-moto sektoru 37 brendova iz 14 segmenata je bilo u izboru – od najmanjeg automobila do SUV-ova.

Podsetimo da je Alfa Romeo Giulietta dobila dizajnersku nagradu „autonis“ od časopisa Auto, Motor und Sport i „Trofej za dizajn“ od časopisa Auto Zeitung, između ostalih. Dizajn modela Alfa Romeo Giulia osvojio je, pored ostalog, nagradu „Red Dot“ u Nemačkoj, i nagradu „Compasso d’Oro“, jedno od najprestižnijih priznanja širom sveta.

Alfa Romeo Stelvio, prvi SUV brenda, takođe je pobedio na takmičenju „autonis“ koje je organizovao časopis Auto, Motor und Sport.

Foto: Alfa Romeo

Verzije modela koje su takođe osvojile najviše nagrada za tehnologiju, zadovoljstvo u vožnji i inovacije, jesu Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio i Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio. Standardni top modeli obe te serije deo su lige super sportskih automobila, zahvaljujući snažnom V6 biturbo benzinskom motoru sa 510 KS.

Foto: Alfa Romeo

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar