Može li luđe? 600 KS i pun gas kroz pustinju (VIDEO)

Auto 26. sep. 202015:06
Podeli:
Foto:Ken Block/Twitter

Od Ken Bloka i Hoonigan ekipe smo i navikli na uzbudljive vratolomije koje podrazumevaju vrlo preciznu vožnju snažnih automobila u nesvakidašnjim uslovima. Sada je objavljena cela verzija iz Gymkhana serijala, pod nazivom Terrakhana, jer je ovoga puta majstor za volanom “isterao” Fordovu “fiestu” od 600+ KS na vrlo zahtevan teren.

Kako su preneli, ovo pusto mesto u državi Juta u SAD je jedno od omiljenih lokacija Kena Bloka. Potpuno divlja priroda sa podlogom koju čine makadam, pesak i kamenje nije sprečilo vozača da pokaže koliko je spretan za volanom rallycross “ford fieste”. Trkački automobil je modifikovan tako da ima pogon na svim točkovima i više od 600 KS.

Saznajte još:

Ekipa je upravo zbog zahtevnog terena izabrala baš ovo mesto za prvi ikada “Gymkhana on gravel” šou. Ističu da je ova lokacija ultimativno „offroad“ igralište jer je prepuno uspona za skokove, kao i strmih nagiba gde je bilo potrebno održati pravu brzinu kako bi vozilo po pesku uopšte moglo da ostane stabilno.  Pogledajte video koji prikazuje kako izgleda brza, precizna i neustrašiva vožnja po izazovnom terenu okruženom dramatičnom prirodom.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar