Podeli
Foto: Eugenio Clamer

Karavan Lamborghini Super Trofeo takmičenja stigao je u Barselonu, na treću rundu u okviru šampionata Evrope. Srpski automobilista Miloš Pavlović i njegov kolega u automobilu „hurakan LP 620-2 ST evo“, Meksikanac Raul Guzman, sa optimizmom iščekuju dve trke koje će se održati ovog vikenda na poznatoj gran-pri stazi „Katalunja“

Kako bi praktično posle polovine ovogodišnje sezone uspeli da zadrže vođstvo u generalnom plasmanu, naš automobilista i njegov timski kolega, nastavljaju borbu za titulu sa najpovoljnije pozicije. Tandem „Target rejsinga“ vodi u generalnom plasmanu sa po 49 bodova, ispred Dina Stounmena (Bonaldi) koji je sakupio 40.

Foto: Speedy

“Pred nama su dve, bez sumnje, uzbudljive trke, zato što se očekuje promenljivo vreme u Barseloni tokom ovog trkačkog vikenda, uključujući i kišu. S obzirom na tu činjenicu, sve je neizvesno i nepredvidivo. Mi ćemo, naravno, kao i uvek dati sve od sebe. Došli smo kao prvi u Barselonu i imamo nameru da vođstvo zadržimo ili čak da ga uvećamo!” – izajvio je Pavlović.

Foto: Eugenio Clamer

Saznajte još:

Četvrtak i petak su u Barseloni rezervisani za treninge, a prva od dve 50-minutne trke je na programu je u subotu, 10. oktobra, sa početkom od 14.45 časova. U nedelju, 11. oktobra, u 10.50 časova, zakazan je start druge trke. Kao i do sad, trke mogu uživo da se prate preko linkova koje je obezbedio Lamborghini, a svi zainteresovani mogu da posete YouTube kanal ili Facebook stranicu “Squadra Corse” i uključe se u stream.

Foto: Speedy

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar