Lansirali smo snimatelja u novom i prebrzom BMW-u i4 VIDEO

Auto 24. apr. 202222:23
Podeli:

Ekipa redakcije Nova.rs bila je na jugu Francuske gde je održana test vožnja najnovijeg električnog modela bavarske kompanije – i4. O performansama ovog modela najbolje svedoči činjenica da je snimatelj prosto lansiran u sedište, a kako to izgleda pogledajte u videu iznad.

BMW i4 je prvi električni sedan ovog brenda, ali i pored činjenice da dizajnerski dosta podseća na Seriju 4 Gran Coupe, umnogome se razlikuje od tog modela.

Pojedine elemente unutrašnjosti preuzeo je od BMW-a iX, modela koji smo već testirali, ali i snimili reakcije naših ljudi na njega. Što se tiče BMW-a i4 koji je težak više od dve tone, od njegovog predstavljanja postavljalo se pitanje da li će imati voznu dinamiku kao konvencionalni modeli bavarske kompanije, a mi donosimo odgovor. Pored toga, možete videti koliki mu je domet i koliko minuta je potrebno da se baterija napuni na super brzom punjaču.

Iako je BMW i4 tek započeo svoj tržišni nastup, cene u Srbiji su već poznate, a koliko ovaj model košta i šta sve donosi za taj novac, pogledajte u videu na početku teksta.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook Twitter Instagram

Komentari

Vaš komentar