Koji si pešak, tajna žute trake i brzi BMW (VIDEO)

Auto 22. jan. 202220:18
Podeli:

Koji ste tip pešaka i koje "tajne" krije žuta traka u saobraćaju pričamo u novoj epizodi automobilske emisije "Vožnja sa Tinom i Nebojšom". Osim toga, donosimo vam i ekskluzivni test novog BMW-a Serije 2 Coupe i to u trenutno najsnažnijoj verziji - M240i. Budite sa nama sutra, u nedelju 23. januara u 21h na portalu Nova.rs kada ćemo premijerno emitovati celu epizodu, a do tada pogledajte kratku najavu u videu na početku ovog teksta.

Ekipa portala Nova.rs imala je ekskluzivnu priliku da kao jedina redakcija sa čitavog Balkana među prvima u Nemačkoj vozi novi BWM Serije 2 Coupe. Da sreća bude veća, vozili smo trenutno najsnažniju verziju malog bavarskog kompakta sa velikim rednim „šestakom“ pod haubom, a koji nosi oznaku M240i. Šta je sve novo, kako se vozi, ali i koliko košta ovaj model u Srbiji, otkrivamo sutra u novoj epizodi emisije „Vožnja sa Tinom i Nebojšom“.

Osim toga, priču otvaramo sa pitalicom „Koji si pešak na pešakom?“, gde na osovnu načina na koji prelazite ulicu procenjujemo kakav ste čovek.

I na kraju, Nebojša skreće pažnju vozačima na to da je u određenim uslovima ipak moguće propisno voziti žutom trakom bez bojazni da će vam stići kazna.

Sve ovo očekujte sutra u 21h na našem portalu, a do tad pogledajte kratki "tizer" u videu na početku teksta.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook Twitter Instagram

Komentari

Vaš komentar