Koje su najveće greške pri pakovanju za put i valja li prvi Nissan Juke Hybrid?

Auto 24. jul 202221:00
Podeli:

Verovali ili ne, i sam način pakovanja prtljaga u automobil igra značaju ulogu kada govorimo o bezbednosti. Zašto obaveznu opremu treba izvaditi s dna prtljažnika, koje stvari ne smemo da stavljamo u krovni kofer, saznajte u videu iznad. Osim toga, otkrivamo i kako ne treba voziti na auto-putu u Crnoj Gori, dok ćete u rubrici "Test" saznati kakav je prvi Nissan Juke Hybrid.

Sezona putovanja je u punom jeku, ali treba biti posebno oprezan jer je period pred nama poznat i po najvećem broju saobraćajnih udesa. Zato treba da uradimo sve što možemo da rizik smanjimo, a verovali ili ne, i sam način pakovanja prtljaga ovde igra značaju ulogu. Kako se pravilno spakovati u automobil pogledajte u novoj epizodi naše auto emisije „Vožnja sa Tinom i Nebojšom“ u videu na početku teksta.

Već nekoliko dana unazad priča se o nemilim događajima koji su se zadesili na auto-putu u Crnoj Gori, a koji su u velikoj meri imali veze sa tehnički neispravnim vozilima čiji motori su usled vožnje po usponu prokuvali, a pojedina vozila su se i zapalila. Otkrivamo kako da sprečite da se motor pregreje i na koji način treba da vozite, a dajemo i detaljne savete šta sve treba proveriti na vozilu pred put.

Za one koji prate automobilsku industriju donosimo utiske iz Francuske gde smo obavili prvu vožnju nove verzije modela Nissan Juke koji je najzad dobio novi motor i to hibridni.

Ovaj gradski krosover bio je poznat po tome što se nudi samo sa jednim i to malim trocilindarskim motorom, ali sada su tu "grešku" u Nissanu ispravili. Kakav je novi četvorocilindraš u kombinaciji sa elektromotorom, šta smo mu zamerili a šta pohvalili, pogledajte u videu iznad.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook Twitter Instagram

Komentari

Vaš komentar