Podeli
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Puno se priča o novom studijskom albumu Jelene Karleuše, koji prema navodima njenih bliskih saranika treba da ugleda svetlost dana "uskoro", odnosno, čim se smiri situacija u vezi sa pandemijom koronavirusa. Ivana Škorić, numerološkinja, koja je ranije za Nova.rs pričala o braku Severine i Igora Kojića, analizirala je njene "brojeve" i otkrila da Jelenu čeka neverovatan uspeh, te je objasnila da je intuicija nikada nije prevarila.

PROČITAJTE JOŠ

“Jelena Karleuša, lavica sa numeroloskim brojem 775! Njen bioritamski i broj koji označava karakter, su istom broju, broju 7, koji govori da je poslednjih sedam godina imala takoreći “pripremu” za izdavanje albuma, i njena jako izražena intuicija koju ona dobro prati ju je i dovela do ovog momenta kada zapravo i treba da izda album. Inače, celokupni njen dosadašnji uspeh, i naravno mesto na kome je sada, a to je vrh estradne scene, je zapravo ta sedmica koja pokazuje da je Jelena vrlo intuituvna i da tačno zna koji je momenat najbolji za izdavanje novog albuma”, rekla je Škorić za Nova.rs.

“Ona će sa novim albumom, za koji savetujem da je najbolji period da ga izda decembar, ili mart 2021. godine, pomeriti granice u muzici koje do sada zaista niko nikada nije uradio, jer je njeno polje karijere, uspeha, popularnosti u broju 5, a to je neverovatno veliki uspeh i na Balkanu i u svetu”, dodala je ona.

“Maj 2021. godine Jeleni donosi i te kako veliku popularnost u jako dalekim zemljama: Amerika, Australija, Kanada,  i jasno se vidi da ce od maja do septembra biti jedna velika turneja baš u tim zemljama. Jelena srećno”, poručila je numerološkinja.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar