Zaključani i očajni: Šta rade poznati za vikend

Showbiz 06. mar. 202116:48
Podeli:
Foto:E-Stock/Miloš Rafailović/E-Stock/Strahinja Kostić/Filip Krainčanić/Dragan Mujan/Nova.rs

Nove mere predostrožnosti su uveliko stupile na snagu. Počevši od danas, od 12 časova, svi ugostiteljski objekti i tržni centri biće zatvoreni do ponedeljka ujutru. Kao i sve druge građane, mere su uticale i na poznate ličnosti.

Danilo Mašojević, Topalko, Olga Odanović, Dragana Mićalović i Ljuba Bulajić su u razvovoru za Nova.rs objasnili kako su proveli današnji dan i šta će raditi tokom vikenda.

Dragana Mićalović

„Imala sam probu na mom Fakultetu savremenih umetnosti jer sutra imamo ispit iz glume u Narodnom pozorištu. Umesto ceo dan, proba nam je zbog mera skraćena samo na dva sata“, rekla je glumica za Nova.rs.

Foto: Printscreen/Instagram/hipokampelefentokamela

Milan Topalović Topalko

„Pa prespavao sam vreme dok je sve radilo. A mislim da ću nastaviti i dalje da spavam pošto nemam gde da odem i sednem kao čovek, osim na moj brod. S obzirom na to da ne mogu da radim, sasvim mi je svejedno da li će nešto raditi ili neće. Evo već godinu dana… Molim vas, javite mi kad budu saopštili da može da se peva“, rekao je pevač za Nova.rs.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Danilo Mašojević

„Moju subotu nisu poremetile mere, posto je radna i protiče u spremanju programa za nedelju. Ono čemu smo bili svedoci jeste to da je dobar deo naših sagovornika, naravno ko je u prilici, otputovao do svojih vikendica. I znam mnoge koji su birali između Ade, Košutnjaka, ili keja u Zemunu. Verujem da će nešto od toga biti i moj izbor sutra. Nadam se da nećemo izveštavati o kršenju propisanih mera, već da će se poštovati odluke“, rekao je voditelj za Nova.rs.

Danilo Mašojević Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Olga Odanović

„Pravo da vam kažem, meni obe nove mere ovog vikenda ništa nisu poremetile jer mi odgovara da budem kod kuće i malo odmorim. Inače, obožavam da šetam i budem napolju, ali danas mi prija kućna atmosfera. Međutim, ljudi su željni da budu napolju i druže se, pogotovo sada kad su pred nama lepi dani. Prosto, ne možemo protiv odluke, kako je tako je. Kad je zdravlje ugroženo trebalo bi da malo pomognemo i lekarima u ovoj situaciji koji su najizloženiji svemu“, rekla je ona za Nova.rs.

Foto:E-Stock/Miloš Rafailović

Ljuba Bulajić

„U selu sam, ne znam ni šta se dešava u gradu, ni kakve su mere. Šta, nista ne radi od 12 osim prodavnica i apoteka? Nisam u toku. Iskreno, pobegao sam u selo kad je počelo lepo vreme jer se bavim renoviranjem kuće“, rekao je on za Nova.rs.

Foto: Instagram/ljubabulajic

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar