Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Na ovogodišnjoj dodeli nagrada Top 50, koju tradicionalno organizuje časopis PC Press, YouBox aplikacija proglašena je jednom od najboljih u 2020. godine. Nagradu je dobio i portal Nova.rs.

Po mišljenju redakcije i stručnog žirija, YouBox aplikacija dobila je priznanje u kategoriji najboljih domaćih aplikacija. U pitanju je prestižna nagrada koje se svake godine dodeljuje najboljim online ostvarenjima.

Za nepunih godinu dana postojanja, YouBox striming platforma ostvarila je neverovatan uspeh i popela se na sam vrh domaćeg muzičkog sadržaja.

PROČITAJTE JOŠ

Najveće muzičke zvezde sa naših prostora, spektakularni online koncerti, neočekivane lokacije i direktna komunikacija sa publikom doprineli su da YouBox postane najskidanija muzička aplikacija u regionu sa preko 350 hiljada korisnika.

Prva domaća striming platforma dostupna je za preuzimanje potpuno besplatno svim Huawei, Android i IOS korisnicima na App Gallery, Google Play prodavnici i App Store-u.

I portal Nova.rs je dobitnik nagrade PC Press, i to u kategoriji Vesti i mediji.

Priznanje je primio Veselin Simonović, direktor i glavni i odgovorni urednik portala Nova.rs.

“Čast je biti u ovom društvu, mi još nismo napunili ni godinu dana. Drago mi je da ste nas tako brzo prepoznali. Najveći uspeh ću doživeti ako me i sledeće godine budete pozvali”, rekao je Simonović.

Priznanja u kategoriji Vesti i mediji primili su i Aleksandra Nikšić, urednica servisa BBC na srpskom, Bojan Cvejić kao glavni i odgovorni urednik portala Danas.rs, Ivan Tanasković, glavni i odgovorni urednik sajte E-commerce, i Zoran Stanojević kao glavni urednik portala RTS.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)