Voyage i Breskvica neće snimiti zajednički spot

Podeli:
Foto: Live Production/Skymusic

Raskid Anđele Ignjatović i Mihajla Veruovića izazvao je veliku lavinu reakcija na društvenim mrežama. Tim povodom oglasio se njihov menadžment saopštenjem za medije, u kojem je objašnjeno da popularni duo Voyage-Breskvica neće snimiti zajednički spot za novi singl.

PROČITAJTE JOŠ

Umesto spota, u videu za pesmu „Beli grad“ biće prikazane njihove zajedničke slike, piše u saopštenju, koje vam prenosimo u celosti:

„Razumemo vaše iskazano interesovanje usled novonastale situacije, pa zbog toga osećamo potrebu da se oglasimo povodom priča koje su se pojavile poslednjih desetak dana u medijima.  Takođe osećamo potrebu pre svega da se obratimo brojnoj publici širom regiona, koja se svakodnevno interesuje u vezi sa singlom „Beli grad“. Želimo ovom prilikom da ih obradujemo da će pesma ipak biti objavljena sutra u obliku videa sačinjenog od njihovih zajedničkih fotografija, budući da usled trenutne situacije nije bilo moguće napraviti video-spot“, navodi se u saopštenju u kojem je, pored toga, naglašeno da se povodom raskida neće oglašavati ni Anđela, kao ni Mihajlo.

Foto: Live Production/Skymusic

„Takođe želimo unapred da se izvinimo svima što Mihajlo i Anđela neće davati izjave medijima, niti se oglašavati ovim povodom na društvenim mrežama i platformama.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar