Vlasta Velisavljević/Foto:Nemanja Jovanović

Vlasta Velisavljević je odradio proceduru za produžetak vozačke dozvole i dobio uverenje da je u 95. godini potpuno sposoban da vozi automobil, zbog čega je srećan kao malo dete, čime se i pohvalio u razgovoru za Nova.rs

Glumac Vlasta Velisavljević u svojoj 95. godini provereno je sposoban za vožnju automobila. S obzirom na to da se posle 65 godina starosti svake godine produžava vozačka dozvola, Velisavljević je pre dva dana prošao celokupnu proceduru. Odradio je lekarski pregled koji je bio neophodan i ustanovljeno je da je još uvek zdravstveno sposoban da upravlja motornim vozilom.

PROČITAJTE JOŠ

„Juče sam dobio uverenje da mogu da vozim automobil. Zdravstveno sam sposoban, to je jako bitno. Svake godine idem na pregled da bih dobio produženje vozačke dozvole. Srećan sam što mogu da vozim kola i ne moram da čekam gradski prevoz ili taksi. Još uvek sam sposoban za vožnju, u suprotnom se ne bih hvatao volana. Međutim, ima i loših strana kad čekam to famozno uverenje oko produžetka dozvole. Uvek moram da poranim oko pet sati ujutro da bih na određeno mesto stigao do sedam. E, onda čekam tamo u hodniku i džonjam pred ljudima dok me ne prozovu“, ispričao je glumac.

Velisavljević ističe da je sposobniji za vožnju od omladine.

PROČITAJTE JOŠ

„Ma ovi klinci ni ne znaju da voze. Oni samo srljaju, luduju i brzaju. Mora lepo da se vozi i poštuju saobraćajni znakovi. Ja uživam kada mi je volan u rukama. Ko god sedne u moja kola, oseća se kao u najluksuznijem hotelu“, kroz osmeh nam je rekao glumac.

Legendarnog Vlastu ćemo uskoro geldati u seriji „Aleksandar od Jugoslavije“, gde tumači lik vladike, a njeno emitovanje počinje uskoro na televiziji Nova S, kao i na portalu Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)