VIDEO sa lica mesta: Ljupkino uništavanje još jednog auta

Showbiz 20. okt. 202018:54
Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/Avaz TV

Danas je na internetu osvanuo video snimak, na kom se jasno vidi šteta automobila čiji je vlasnik sarajevski voditelj Memo Haljevac, koji mu je pevačica Ljupka Stević slupala prošle nedelje.

Ljupka Stević, koja je proteklih nedelja u centru pažnje javnosti kada je svom bivšem partneru, policijskom generalu Dragiši Simiću demolirala dva automobila. Da stvar bude još gora, ona je prošle nedelje slupala još jedan automobil, ali ovog puta od sarajevskog voditelja Mema Haljevca tokom snimanja njegove emisije u Beogradu. Na internetu je danas osvanuo video snimak sa lica mesta, na kojem se jasno vide uništena kola.

Foto: Instagram/ljupkastevic

Podsetimo, Memo je nedavno za portal Nova.rs ispričao kako je došlo do nezgode.

PROČITAJTE JOŠ

„Došao sam u Beograd da snimim nekoliko emisija, a između ostalog i sa Ljupkom. Sve je fino počelo, ćaskali smo, a onda je ona želela da uzme volan i provoza nas. Znajući da je odličan vozač, bez problema sam joj ustupio mesto. U jednom momentu pokušala je da se parkira i naletela je na parking stubić koji se podigao na senzor. Otišao je ceo prednji deo. Sreća u nesreći je što su su se zatekli fini ljudi, pa je njih desetak prišlo i pomoglo. Kola su prebačena kod majstora samo površinski da se srede da bih mogao da se vratim nazad za Sarajevo. Šteta je oko 650 bosanskih maraka. Šta god da bude, bar je uspelo nešto da se snimi“, rekao je voditelj.

Foto: Instagram/ljupkastevic, Instagram/memohaljevac

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar