Ljupka Stević: Kad istekne zabrana, srešćemo se Simke i ja

Showbiz 25. sep. 202020:00 > 20:01
Podeli:
Foto: Arhiva

"Od tog viđanja sa Simićem, nema ništa. Niti se vđamo niti se čujemo, i tako će biti u narednom periodu. Poštujem dakle tu izrečenu presudu i kad sve to prođe, moraćemo da se sretnemo, naravno, da bismo završili neke nedovršene stvari", rekla je pevačica Ljupka Stević za Nova.rs, komentarišući spekulacije oko prisluškivanja generala Simića, ali i priče da se njih dvoje uprkos zabrani prilaska koja joj je izrečena opet tajno viđaju.

Nakon što je prošle nedelje pevačica Ljupka Stević u besu polupala i oštetila dva automobila u vlasništvu svog bivšeg partnera, generala policije Dragiše Simića, prilikom čega je zadobila povrede, te je završila na VMA, melodrama je dobila nastavak i to u više činova.

Žene na društvenim mrežama su se mahom identifikovale sa pevačicom, pa je tako nastao i tzv. klub „Sve smo mi Ljupka Stević“, da bi se zatim i general Simić pojavio u jednoj emisiji i tom prilikom objasnio kako to nikako ne podržava. Ljupka Stević je dobila mesec dana zabrane prilaska Simiću, ali su onda krenule spekulacije o tome kako je Ljupka prisluškivala, ali i kako se bivši par ponovo tajno viđa. Ljupa Stevi je za Nova.rs, dala još jedno zanimljivo objašnjenje.

PROČITAJTE JOŠ

„Od tog viđanja sa Simićem, nema ništa. Niti se vđamo niti se čujemo, i tako će biti u narednom periodu. Poštujem dakle tu izrečenu presudu i kad sve to prođe, moraćemo da se sretnemo, naravno, da bismo završili neke nedovršene stvari“, rekla je ljupka i dodala:

„Što se prisluškivanja tiče…to je navodno nelegalno. Kao možete legalno da pribavite aparat za prisluškivanje, ali ne možete legalno da ga upotrebite. E u tom slučaju ja ću samo da kažem – nema tela, nema dela. Jedino delo koje postoji je moja pesma koja se tako zove. Ha – ha – ha. Tako da s te strane ne mogu da odgovaram, jer sve što imam, držim kod sebe. Ništa od toga nisam nigde javno objavila. To je lično za mene. Meni su bili potrebni dokazi, a ne da bih sad to nešto objavljivala. Što se tiče te juranjve, ima on koga da juri i ne brinem se ja za njega, ali to sigurno nisam ja. Ja sam igricu dragi moji, prešla. To je to“, kategorična je bila Ljupka.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar