(VIDEO) Mili počeo rad sa 120 kandidata za Zvezde Granda

Showbiz 30. sep. 202020:33 > 22:01
Podeli:
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Novi muzički direktor "Grand" produkcije Aleksandar Milić Mili počeo je rad sa 120 novih kandidata u "Zvezdama Granda". Najtiražniji balkanski kompozitor, koji je prodao milione albuma zahvaljujući svojim projektima i uradio stotine najvećih stadiona, svoje dugogodišnje iskustvo prenosi na mlade talentovane pevače u želji da se muzički ostvare u popularnom muzičkom takmičenju.

Bez obzira na poteškoće u razvoju sa takmičarima, Mili je od prvog dana, otkako je postao deo produkcije, maksimalno dao svoje znanje i energiju kako bi od njih napravio buduće zvezde.

„Uskoro uvodim 120 novih kandidata u Zvezde Granda. Oni će se boriti za svoje mesto u šouu sa starim iskusnim kandidatima koji su već prošli u četvrti krug. Pobediti strah, prevazici psiholosku barijeru izlaskom na veliku binu, dati maksimum od sebe i bukvalno preskociti iz prvog u peti razred, to je moj i njihov zadatak i putovanje na koje krecemo zajedno. Ovo je samo deo atmosfere kako je poceo nas rad i pratite nas, podrzavajte mlade kandidate na YouTube-u i drustvenim mrezama, jer svi smo tu da se borimo za muziku i za talenat koji mora da dobije svoju pravu sansu“, rekao je kompozitor i tvorac srpskog čuda „Miligram“ za portal Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, muzički producent Aleksandar Milić Mili najnovije je pojačanje „Grand“ produkcije. Pored toga što će svojim znanjem i iskustvom doprineti razvoju novih formata, Mili će biti i deo velikog muzičkog spektala „Zvezde Granda“ i radiće na razvoju mladih talenata. On dolazi na poziciju direktora muzičke produkcije “Granda”, a u novi ciklus takmićenja donosi veliku novinu – vodiće grupu od 120 novih takmičara koji će se naći u ulozi izazivača starih učesnika sve kako bi izborili svoje mesto u ovom prestižnom nadmetanju. Takođe, Mili će biti zadužen za razvoj karijera mladih izvođača koji pokažu da imaju talenat i potencijal da postanu velike zvezde, a u narednom periodu radiće i na razvoju online platforme, pod okriljem „United Media“, koja će okupiti sve talente iz regiona, bez obzira na žanr muzike kojim se bave.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar