Aleksandar Milić Mili postaje deo „Grand“ produkcije

Showbiz 06. sep. 202011:12 > 11:16
Podeli:
Aleksandar Milić Mili
Foto: Vesna Lalić

"Produkcija "Grand" se već 20 godina, bavi muzikom sa neverovatnom predanošću i drago mi je što postajem deo kompanije. Do sada sam pratio sve ono čime su se bavili i na pojedinim projektima sarađivao sa Sašom Popovićem, a sada se konačno ukazala prilika za punu saradnju i krećemo punom parom napred", rekao je muzički producent Aleksandar Milić Mili, koji će svojim znanjem i iskustvom doprineti razvoju produkcije, kao i takmičenja "Zvezde Granda".

Muzički producent Aleksandar Milić Mili najnovije je pojačanje Grand produkcije. Pored toga što će svojim znanjem i iskustvom doprineti razvoju novih formata, Mili će biti i deo velikog muzičkog spektala „Zvezde Granda“ i radiće na razvoju mladih talenata. On dolazi na poziciju direktora muzičke produkcije „Granda“, a u novi ciklus takmićenja donosi veliku novinu – vodiće grupu od 120 novih takmičara koji će se naći u ulozi izazivača starih učesnika sve kako bi izborili svoje mesto u ovom prestižnom nadmetanju.
Takođe, Mili će biti zadužen za razvoj karijera mladih izvođača koji pokažu da imaju talenat i potencijal da postanu velike zvezde, a u narednom periodu radiće i na razvoju online platforme, pod okriljem „United Media“, koja će okupiti sve talente iz regiona, bez obzira na žanr muzike kojim se bave.

„Produkcija „Grand“ se već 20 godina, bavi muzikom sa neverovatnom predanošću i drago mi je što postajem deo kompanije. Do sada sam pratio sve ono čime su se bavili i na pojedinim projektima sarađivao sa Sašom Popovićem a sada se konačno ukazala prilika za punu saradnju i krećemo punom parom napred“, rekao je Aleksandar Milić, dodajući da je zajednički cilj da se „Grand“ produkcija podigne na jedan viši nivo.Podsetimo, Mili je karijeru počeo još 1990. godine u Sarajevu prvim hitom na kojem je potpisan „Ja ne pijem“, a zatim nastavio u Beogradu 1994. godine sa čak 30 hitova te godine. U godinama koje dolaze sarađivao je sa brojnim muzičkim zvezdama, kako iz Srbije, tako iz regiona, Cecom Ražnatović, Lepom Brenom, Anom Nikolić, Majom Berović i drugim. Pod okriljem njegove izdavačke kuće „Miligram“ izdati su brojni uspešni albumi, a Mili je producirao i turneje za više renomiranih izvođača na najprestižnijim lokacijama, a bavio se i muzikom za film i televiziju.

Kreativni direktor „Grand“ Saša Popović produkcije smatra da je ovaj transfer odličan za biznis.

„Domaća muzička scena se ne može zamisliti bez Milijevog imena, veliki broj hitova nastalih godinama unazad nosi njegov potpis i zato je bilo prirodno da takvog profesionalca dovedemo u „Grand“, i da nastavimo da zajedno razvijamo produkciju, kako u Srbiji, tako u inostranstvu“, rekao je kreativni direktor Saša Popović .

PROČITAJTE JOŠ

Aleksandar Milić Mili je tokom svoje karijere pokazao da voli promene i da je uvek korak ispred kada je muzika u pitanju. Verujemo da će njegov dolazak u Grand označiti početak jedne nove epohe u razvoju produkcije sa dosta novih zabavno-muzičkih sadržaja sa kojima ćemo izaći pred gledaoce, ne samo u Srbiji i regionu, već i u drugim evropskim zemljama. Imajući u vidu da je „United Grupa“ svoje poslovanje već proširila na tržište Bugarske, a da se do kraja godine očekuje ulazak i na tržište Grčke, naredni korak je širenje muzičke produkcije u tim zemljama. „Grand“ produkcija je u vlasništvu kompanije „United Media“ koja u svom portfoliu ima više od 30 televizijskih kanala, uticajne portale u zemljama regiona, sopstvenu produkciju zabavnog i serijskog programa ali i mrežu za digitalnu distribuciju muzičkog
sadržaja.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar