Podeli
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica Aleksandra Prijović Živojinović kaže da joj nisu teško pale scene u spotu za pesmu "Legitimno", u kom ima ulogu ljubavnice, jer se prethodno u sličnim scenama, oprobala kao glumica u seriji "Ubice mog oca".

Aleksandra Prijović novom pesmom “Legitimno”, koja je među prvima na trending listi, izazvala je ozbiljnu pažnju javnosti. Pevačica u sopstvenom spotu glumi ljubavnicu, a te scene samo su još jedan dokaz da joj gluma ide od ruke. S obzirom na to da se već oprobala kao glumica u seriji “Ubice mog oca”, gde je tumačila ulogu pevačice i devojke mafijaša, oko kog se dešavao zaplet, folkerka u intervjuu za Nova.rs otkriva da joj nije bilo teško igrati preljubnicu u svom spotu.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

“Ja sam već glumila u seriji tako da mi nije bilo teško da odglumim i ovde (smeh)”, rekla je Aleksandra, koja je, potom, zanemela na pitanje šta u stvarnom životu svodi pod prevaru.

“Šta svodim pod prevaru? Ne volim ta pitanja”, kazala je ona.

PROČITAJTE JOŠ

Duže vremena se spekulisalo da Aleksandra i njena prijateljica Anastasija Ražnatović mesecima nisu razgovarale, a da su se pomirile malo pre rođenja unuka pevačice Svetlane Cece Ražnatović, na čijoj proslavi je Prijovićeva pevala. Ona ističe da je u pitanju bio samo nesporazum koji se brzo rešio.

“Nismo nas dve nikada bile u svađi, nismo imale problem. Njoj je neko preneo priču koja nije bila tačna. Kad smo nas dve sele sve smo rešile”, rekla je Aleksandra.

Snajka Lepe Brene i Bobe Živojinovića kaže da je kod kuće opuštena i bez šminke, te da nema problem da do prodavnice ode bez pudera i karmina.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

“Majka sam u trenerci. Nisam svaki dan sređena. Kad sam kod kuće, normalno sam obučena i zavežem punđicu. Uglavnom se sređujem kad su snimanja. Za prodavnicu samo stavim naočare”, rekla je kroz smeh Aleksandra.

Ceo intervju sa pevačicom pogledajte u video snimku na početku teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar