Aleksandra Prijović: Dinar nisam uzela od Filipa za pesme

Showbiz 29. sep. 202019:45
Podeli:
Foto:E-Stock Ivan Dobričić

"Od dana kad sam počela da se bavim ovim poslom, nikad nisam uzela nijedan dinar ni od koga, pa čak ni sada od mog muža Filipa. Sve što sam uradila u životu, uključujući pesme, spotove, stan, garderobu, pomoć porodici, sve sam stekla sama. Niko mi nikad nije pružio pomoć", rekla je pevačica i supruga Filipa Živojinovića.

PROČITAJTE JOŠ

Aleksandra Prijović Živojinović, koja se proslavila se u takmičenju „Zvezde Granda“, tvrdi da joj niko nikada nije dao jedan jedini dinar za ulaganje u karijeru već je sve stvorila sama sa svojih deset prstiju. Bez obzira na to što se udala za Filipa Živojinovića, koji je iz imućne porodice, pevačica je i dalje finansirala svoje želje i potrebe, što je i ispričala u razgovoru za portal Nova.rs.

„Od dana kad sam počela da se bavim ovim poslom, nikad nisam uzela nijedan dinar ni od koga, pa čak ni sada od mog muža Filipa. Sve što sam uradila u životu, uključujući pesme, spotove, stan, garderobu, pomoć porodici, sve sam stekla sama. Niko mi nikad nije pružio pomoć. Hvala bogu, sposobna sam da sama zarađujem i ponosna sam na sebe zato što sam vredna i ulažem u svoju karijeru“, rekla je Aleksandra i dodala da je od supruga dobijala drugi vid pomoći, osim finansijske.

Foto:Nebojša Babić

„Od Filipa dinara nisam uzela za ulaganje u moju karijeru. On mi pomaže na druge načine, mnogo lepše i vrednije, ali mi ne daje novac u ruke. Naša ljubav nema veze s poslom i novcem. A iskreno, sve što sama uradim to sam više ponosnija na sebe“, rekla je pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar