Transfobični hirurg rekao bivšem Kenu da je „čudovište“

Showbiz 26. nov. 202010:36
Podeli:
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bivši ljudski Ken, imena Džesika Alves, progovorila je o uvredama koje dobija na svoj račun. Kako kaže, okrutni komentari je ne pogađaju i ne da na sebe.

Dejli Mejl navodi da je hirurg Džesiku u italijanskom šou programu Non è la D’Urso, nazvao čudovištem. Ona je rekla da je izuzetno neprofesionalan.

PROČITAJTE JOŠ

„Voditeljka Barbara D’urso vodila je sa mnom intervju, a onda je iznenada plastični hirurg rekao da sam čudovište. Povredilo me, zaustavila sam intervju i pitala ga kako se usuđuje da to kaže. Neprofesionalno je da hirurg takve reči upućuje bilo kome“, rekla je ona.

„Razumem da se moji privatni životni izbori i moj izgled ne sviđaju svima, ali verujem da izgledam bolje i da se sada osećam bolje i srećnije“, dodala je.

Ispričala je kako joj put do prelaska u ženu nije bio lagan. Zbog toga joj neki od takvih komentara teško padaju.

„Godinama sam se skrivala iza lica ljudskog Kena. Imala sam nekoliko malih operacija u tajnosti kako bih postala ženstvenija. Razmišljala sam i planirala o svom prelazu. Sada progonim hirurga koji me u šouu nazvao čudovištem. Neću dopustiti da me neko tako ponižava, niti da bilo koja druga transrodna žena bude diskriminisana“, objasnila je Alves.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar