Glumca pretukli na transrodnom skupu, morao da odloži svadbu

Showbiz 21. nov. 202013:35
Podeli:
Foto:Instagram/yurii_tolochko

Jurij Toločko je venčanje sa seks lutkom prvo morao da odloži zbog pandemije koronavirusa. Nedavno je proživeo napad na transrodnom skupu u kazahstanskom gradu Almaty, zbog čega je ponovno došlo do odlaganja ceremonije.

Bodibilder i glumac Jurij Toločko poznat je javnosti zbog veze s plastičnom lutkom Margo, s kojom namerava i da se oženi. Kako navodi „24sata.hr“, par je u vezi više od godinu dana, a zaprosio ju je nakon osam meseci veze. Par je naišao na brojne komentare i kritike javnosti, ali ljubav je jača od svega, a Jurij i Margo, kako on kaže, savršeno se razumeju – uprkos činjenici da ona nije živo biće.

PROČITAJTE JOŠ

Venčanje je isprva planirao za početak godine, ali ga je odložio zbog pandemije koronavirusa.

Kasnije je ponovo morao da ga odloži i to zbog prebijanja koje je proživeo na transrodnom skupu. Kako navode strani mediji, napali su ga na ulici jer se obukao kao žena. Dobio je potres mozga i slomljen nos.

O toj je situaciji obavestio svoje pratioce na Instagramu, te je objasnio kako je pre nekoliko meseci počeo da koristi ženski imidž za performanse, te da je lik nazvao Amanda. Tvrdi kako je samo želeo da podrži prava transrodnih osoba na mirnom protestu, ali je situacija eskalirala.

Inače se identifikuje kao panseksualac, te tvrdi da može da se zaljubi u lik, sliku, dušu ili samu osobu.

Svoju devojku Margo, inače seks lutku, malo je doradio. Kako je svojevremeno ispričao, kada ju je predstavio svetu na društvenim mrežama, ljudi su je vređali, a ona je krenula da razvija komplekse. Zbog toga joj je platio nekoliko plastičnih operacija, pa ona sada ima silikone i napumpana usta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar