Predrag Živković Tozovac sa suprugom
Predrag Živković Tozovac sa suprugom Foto: E-Stock/Masanori Yoshida

Pevač Predrag Živković Tozovac (84) je 31.decembra sklopio građanski brak sa suprugom Emilijom Mimom, sa kojom je 40 godina u životnoj zajednici. U prisustvu matičara, kumova i najužeg kruga prijatelja Tozovac je u svom stanu u Beograd priredio intimno slavlje kako bi obeležio početak bračnog života "na papiru" sa dugogodišnjom partnerkom. S obzirom na dugovečnost zajednice, Tozovac je u razgovoru za Nova.rs otkrio svoj recept za negovanje ljubavnog odnosa, pa samim tim i tajnu trajanja ljubavi.

PROČITAJTE JOŠ

„Hvala na čestitkama. Starimo i želeli smo da se odlučimo za taj korak, odnosno venčanje. Zbog korone nije bilo slavlja jer poštujemo mere, pa smo napravili jedan ručak i obeležili tu našu nalu ceremoniju“, priča Tozovac za Nova.rs i dodaje da je za stabilnu vezu potrebno obostrano učešće.

„Ne može samo jedna osoba da nosi teret. Kada se jedna glava ohladi, onda džaba sve. Odnos ne valja popravljati, treba ga graditi i negovati iz dana u dan. Mima i ja imamo poverenje jedno u drugo, i to nas je održalo sve ove godine. Ja sam puno radio, putovao zbog koncerata i voleo kafanu, a ona je sve to podržavala. Nijednog trenutka ništa nije zamerala, ljubomorisala, niti se žalila. Ako je meni odgovaralo, valjalo je i njoj. Ja sam pevač, pesma mi je sve u životu. To je moja velika ljubav. Zašto bi mi ona uskraćivala nešto što volim? Tu je njena veličina, jer sam pored nje voleo i muziku“, govori pevač narodne muzike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @astrolog_biljanaaa

Tozovac ističe da je njegova veza, koja traje četiri decenije, mogla odavno biti okončana da prioritete nisu odmah u početku postavili na svoje mesto.

„Žena me nikad nije proveravala. Ako odem u kafanu, ona zna da sam u kafani. Nikad nije pitala s kim sam za stolom. Mogla je da pretpostavi jer me poznaje u dušu. Nisam imao potrebe da se pravdam za bilo šta jer je razumna. To je problem kod mladih što vlada nepoverenje, zato mnogi i ne opstaju“, završava Tozovac.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)