Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Tijana Dapčević i njena sestra Tamara Todevska, održaće večeras u 21 čas lajv online koncert na YOUBOX striming platformi. U kratkom razgovoru za Nova.rs, prilikom šminkanja i tonske probe, pop pevačica Tijana Dapčević istakla je da za razliku od svoje sestre ima veliku tremu.

„Nismo nastupale nas dve pitaj Boga od kada, ja imam tremu, Tamara ne. Ona nije nikada znala šta je trema. Ja, s druge strane, imam žestoku tremu“, govori pevačica kroz smeh za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

„Najgore od svega je što publike ispred nas nema, moramo da je zamislimo. To je poteškoća, makar meni. Inače mi je potrebna razna energija na nastupima. Napravile smo repertoar, ali može da se dogodi da ne bude od toga ni pola. Sve ćemo spontano, opušteno, bez scenarija.“

Kako je rekla, ovo je idealna prilika da se nadomesti propušteno vreme – Tijana Dapčević, kao i velika većina njenih kolega sa muzičke scene, već godinu dana ne nastupa zbog pandemije koronavirusa.

„Između nas dve nema nikakvih prepirki kada je reč o interpretaciji. Obe pevamo celog života. Jedino se jedna drugoj mešamo u repertoar. Tipa, kažemo jedna drugoj – glupo je, nemoj to, zašto si to tako, itd. Ali, u interpretaciju, odnosno način pevanja, ne zalazimo“, dodala je pevačica kroz smeh.

U razgovoru za naš portal, Dapčević se na kratko dotakla i Evrovizije i nove pesme koje devojke iz benda Hurricane imaju za ovogodišnje takmičenje.

„Obe smo predstavljale Makedoniju na Evroviziji. Devojkama želim svu sreću. Trebaće im dosta nerava i dosta strpljenja. Imaju odličnu ekipu, ne sumnjam u njih“, poručila je Tijana.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)