Tanja Savić 9 meseci bez dece: Znala sam da će nas rastaviti

Podeli:
Tanja Savic
Foto: Nemanja Jovanović

Pevačica Tanja Savić ne odustaje od borbe za svoje sinove, koje nije videla od aprila prošle godine. Đorđa i Maksima je Tanjin suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju bez njenog pristanka, nakon čega ne prestaje pevačicina borba da svoje sinove vrati sebi.

PROČITAJTE JOŠ

Tanja je više puta je navodila da je njen suprug odveo decu bez njenog znanja i odobrenja, a neretko govori o tome koliko joj nedostaju.

Pevačica je novom objavom na Instaramu otkrila koliko joj nedostaju deca, kao i to koliko joj teško pada razdvojenost od njih i sve kroz šta prolazi poslednjih meseci.

„Moja dva anđela. Ovde sam ih ja fotografisala. Fotografija od pre dve godine. Neka bolja vremena. Kao da sam osećala da će nas razdvojiti i činila sam sve da to sprečim. Često sam, vapeći za pravdom, ostajala bez odgovora. Toliko sam puta zvala policiju. Ali svakom je svoja muka najteža. Ne proživljavaju svi ovo. Ima i gore. Ne znam šta je to. Možda nas to Bog iskušava… da budemo jači…“, počela je Tanja u opisu fotografije, te dodala:

Foto: Instagram/tanja_savic_private

„Da konačno spoznamo sebe. Da zavirimo što dublje u svoje srce… I da ga pitamo šta je to što ono želi? Da li je mnogo stvari bilo na njegovu štetu? Da li su se mnogi ogrešili o njega? Neka ih… Neka im Bog sudi… On ne kažnjava, On samo postavi stvari na svoje mesto… Jer… ja ne znam šta si radio i govorio meni iza leđa… ali On zna. Oprostite na ovolikom pisanju, živ sam čovek, imam prava na to. Al’ me uhvati neka tuga… „, napisala je ona uz fotografiju dečaka.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar