Tanja Savić o drami s mužem: Pravim plan kako da pobedim zlo

Showbiz 07. okt. 202020:09 > 10:36
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

Tanja Savić, koja je već mesecima odvojena od dece koju je njen suprug Dušan odveo bez njenog odobrenja u Australiju, a poslednjih nedelja joj brani i da se sa njima čuje putem aplikacija, poslala je snažnu i optimističnu poruku na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

O da…evo me… Ziva, zdrava, prava i pored svega sto mi se desava nasmejana i srecna. Srecna jer sam u miru sa sobom. Konacno je prestala kontrola nad mojim zivotom. Ono sto me drzi je to sto toliko zelim da zagrlim svoje sinove i da im nadoknadim ljubav za koju drugi misle da mogu da nam je uskrate. Jeste da nas kilometri dele, ali ja toliko osecam njihovu bezgranicnu ljubav. Nikakve okolnosti ne mogu da poremete moj unutrasnji glas koji mi ipak govori da je sve u redu sa njima. Mi smo spojeni ljubavlju i kada smo miljama daleko. To je nevidljiva nit izmedju majke i deteta. A vidim da i dalje ima zla oko nas. I to me jako nervira.To zlo mora da se iskoreni. Da se pocisti. Da se pobedi. Ali kako? Tako sto cemo ignorisati zlo. Kao da ne postoji. A zlo to ne voli. Fokusirajmo se na nesto lepo da bi se zlo ugusilo a potom nestalo. Ja danas pravim plan „kako da pobedim zlo“ ?‍♀️?‍♀️⚔. Sta vi danas radite? #tanjasavic #ljubav #sreca #radost #mysonsmylife

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on

Naime, Tanja je poručila svojim fanovima da je živa, zdrava, nasmejana i srećna i pored svega što joj se deđava u životu.

„Živa, zdrava, prava i pored svega što mi se dešava, nasmejana i srećna. Srećna, jer sam u miru sa sobom. Konačno je prestala kontrola nad mojim životom. Ono što me drži je to što toliko želim da zagrlim svoje sinove i da im nadoknadim ljubav za koju drugi misle da mogu da nam je uskrate. Jeste da nas kilometri dele, ali ja toliko osećam njihovu bezgraničnu ljubav. Nikakve okolnosti ne mogu da poremete moj unutrašnji glas koji mi ipak govori da je sve u redu sa njima. Mi smo spojeni ljubavlju i kada smo miljama daleko. To je nevidljiva nit između majke i deteta. A vidim da i dalje ima zla oko nas. I to me jako nervira.To zlo mora da se iskoreni. Da se počisti. Da se pobedi. Ali kako? Tako što ćemo ignorisati zlo. Kao da ne postoji. A zlo to ne voli. Fokusirajmo se na nešto lepo da bi se zlo ugušilo, a potom nestalo. Ja danas pravim plan „kako da pobedim zlo“ ?‍♀️?‍♀️⚔. Šta vi danas radite?“, „, napisala je Tanja na svom Instagram profilu.

Tanja je inače pokrenula postupak i alarmirala organe i u Srbiji i u Australiji kako bi ponovo bila sa svojom decom, a obratila se lično i šefu srpske diplomatije, Ivici Dačiću.

Komentari

Vaš komentar