Sve poruke Tamare Aleksić koje treba da naučimo kao pesmicu

Showbiz 16. jan. 202116:46
Podeli:
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Mlada glumica Tamara Aleksić bila je gost jučerašnje lajv emisije #NovaPriča u kojoj je, između ostalog, govorila o društvenim mrežama i uticaju koje oni imaju na omladinu.

Konkretno komentarišući svoj Instagram i aktivnosti na društvenim mrežama, Tamara je otkrila da vodi računa o stvarima koje tamo plasira. Kako kaže, prati je puno mladih devojaka i dečaka i bitno joj je da prave poruke budu istaknute.

PROČITAJTE JOŠ

„Želim da moj Instagram ima neku svrhu. Znam koliko mi se ljudi javilo po pitanju udomljavanja životinja, zbog toga mi je jako drago. Znam koliko mi se devojčica, devojaka i momaka javilo da se nadoveže na neku priču koju sam ja postavilo. Bilo da su u pitanju ljudska prava – prava manjina, prava žena, šta god, do toga – e kako se zove ta pesma, baš je dobra. Tada im kaže, „To je Bob Dilan, drago mi je da imaš trinaest godina i već se zanimaš za Boba Dilana““, kroz smeh je rekla Tamara za Nova.rs.

„Instagram je dobar za socijalnu konekciju, ali samo dok se ne zaglavimo u svemu tome. To je isto kao sa čitanjem. Voliš da čitaš i okružiš se knjigama i kažeš, ne želim da komuniciram sa drugim ljudima, moje knjige su meni dovoljne. Tako je i sa društvenim mrežama. To je najbolji primer“, dodala je ona.

Tamara je takođe pričala o svojoj ulozi u seriji Kralj, saradnji sa Zdravkom Šotrom, ali i o svojim prvim glumačkim iskustvima i saradnji sa Ivanom Bosiljčićem. Sve to možete pogledati u jučerašnjoj epizodi #NovePriče na Fejsbuk stranici Nova.rs. 

Komentari

Vaš komentar