Sve Cecine neraskidive veze sa političarima

Podeli:
Svetlana Raznatovic Ceca
Svetlana Ceca Ražnatović Foto:Vesna Lalić

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pored dugogodišnjih estradnih prijateljstva gaji i ona politička, od kojih neka traju i decenijama, kako i sama kaže.

PROČITAJTE JOŠ

Pre godinu dana Svetlana Ceca Ražnatović oženila je svog prvenca, Veljka Ražnatovića. Pored brojnih estradnih ličnosti, svadbi su prisustvovali i neki političari, koji su Cecini veliki prijatelji.

Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije bio je jedan od zvanica, ali ne samo Veljkove, već i Arkanove svadbe. On je pre godinu dana u jednoj emisiji izjavio:

„Bio sam na Cecinoj svadbi, bilo je dosta sličnosti. I na jednoj i na drugoj sam se super proveo. Ceca i ja smo kao sestra i brat preko 25 godina“, istakao je političar.

Koliko su dobri prijatelji svedoči i činjenica da redovno idu jedno drugom na slavu.

Ceca je bila rado viđen gost u Jagodini, kada bi političar organizovao novogodišnje programe.

Foto:E-Stock

Pored Palme, Cecin dobar prijatelj, a ujedno i zemljak je Ivica Dačić, sadašnji predsednik Skupštine Srbije.

Iako nisu isto godište, Dačić Cecu naziva „školskim drugom“. Pored toga što im je Žitorađe zajedničko, ova dva školska drugara dele ljubav i prema pevanju.

Tokom jednog zajedničkog gostovanja pre par godina, Ceca je zamolila svog političkog druga da je upozna sa Putinom. Dačić je obećao da će pokušati da joj ispuni želju.

„Daću sve od sebe da Ceci ispunim želju. Ona je naša prava zvezda i nije čudo što je oduševila i ministra spoljnih poslova Austrije Sebastijana Kurca. Uvek mi je prijatno u njenom društvu i s ponosom uvek ističem da je ona moj prijatelj“, rekao je tada Dačić.

Foto:Screenshot/Youtube/Svetlana Ceca Raznatovic

Ipak, želju joj je ispunio neko drugi. Početkom 2019. godine, predsednik Rusije Vladimir Putin došao je u jednodnevnu posetu Srbiji, a njegov domaćin bio je predsednik Vučić.

Ceca je imala tu čast da u Hramu Svetog Save dočeka Vladimira Putina. Izgleda da predsednik nije zaboravio koliko se Ceca otvoreno zalagala za njega, pa joj je obezbedio priliku koja se dešava jednom u životu, a to je da stoji pored Putina.

Pevačica za predsednika Vučića ima samo reči hvale. Togom kampanje, ona je izjavila da Vučića poznaje više od dve decenije i zna iza kakvog čoveka staje.

Međutim, ne poznaje Ceca samo predsednika. Ona odlično poznaje i sadašnjeg ministra odbrane, Nebojšu Stefanovića. Jedno drugome idu na rođendanske žurke. Pre tri godine gostovali su u jednoj emisiji, u kojoj je Ceca otkrila kakav je ministar privatno:

„Nema razlike. On je i u privatnom životu isto tako miran i tih čovek. Veseo je po prirodi. Žena mu je dijametralno suprotna. Nema tu neke velike razlike, on voli rano da legne, zato tako rano ustane. Ja Nešu poznajem kad je bio omladinac. Njegova supruga i ja smo veoma bliske. Poznajemo se dugi niz godina.“

Foto:Screenshot/Youtube/Svetlana Ceca Raznatovic

Podsetimo, pored političkih prijateljstava, Ceca je imala i kuma koji je bio bivši narodni poslanik. Borislav Pelević nije bio samo političar, već je bio jedan od bivših komandanata Srpske dobrovoljačke garde.

Preminuo je pre dve godine. Pevačica je tada izjavila:

„Vest o smrti kuma me je veoma pogodila. On je bio naš veliki prijatelj, član porodice i ne mogu da verujem da nas je prerano napustio. Neizmerna je tuga i bol koju delimo sa porodicom Pelević.“

Foto:EPA PHOTO EPA/SRDJAN SUKI

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar