Survivor Foto: Nova

Sinoćnja epizoda nove sezone takmičarskog šou programa Survivor bila je jedan od najuzbudljivijih do sada. Kako smo ekskluzivno mogli da gledamo na TV Nova, nominacije su prošle u napetom tonu, a Ana Božilović iz crvenog tima i Enea Tonsa iz plavog tima, su imale najviše glasova.

Ana je uspela da pobedi u duelu, bila je izdržljivija i ostala u takmičenju. Enea je ispao iz Surivovora i napustio plavi tim.

PROČITAJTE JOŠ

„Shvatio sam da će biti bolja, ali na kraju nije bilo ništa što je moglo da se učini, takva je igra. Vraćam se kući i idem uživati sa devojkom i u hrani“, rekao je Enea nakon ispadanja.

Nakon duela, učesnike, ali i gledaoce, očekivalo je novo iznenađenje – takmičenje za namirnice ovoga puta bilo je drugačije u odnosu na prethodno odmeravanje snaga i to za oba tima.

Osim toga, članovi crvenog tima dobili su nove učesnike. Plemenu su se pridružili Luka Jovanović, koji je rekao da mu je plemensko ime za Survivor „Kalu“, ali i Nikolina Ambulija, koja je želela da je pleme zove Nina.

„Doček je bio fenomenalan, nema treme, ljudi su fantasični, stvarno nisam ovo očekivao“, rekao je Luka na početku.

„Još uvek nisam sigurna šta da mislim, oduševljena sam kako su nas zagrlili, ali emocije moraju da se slegnu“, rekla je Nikolina.

Šou program „Survivor“ možete pratiti od ponedeljka do četvrtka u 21.15, a u petak u 22.20 časova na TV Nova.

Najzanimljivije detalje iz Survivora pratite i na Instagramu i Fejsbuku.

Televizija Nova u Srbiji se može pratiti putem EON, D3 i Total TV platformi, uz SBB, kao i putem EON paketa van SBB mreže, koji su dostupni putem bilo kog interneta u zemlji.

Sve vesti iz šou programa „Survivor 2023.“ možete pogledati OVDE.