Harijeta Simić Foto:Screenshot/Instagram/harina_official

Pevačica Harijeta Simić (41), kojoj je umetničko ime Harina, preminula je juče.

Harina je preminula u Smederevu u bolnici, a dugo se borila sa kancerom dojke. Ona je pre nedelju dana pala u komu, a juče je preminula.

PROČITAJTE JOŠ

„Nakon operacije kada su mi odstranili dojku, išla sam na hemoterapije i rekli su mi da sam zdrava, međutim samo dva meseca nakon, otišla sam na kontrolu i lekarka mi je pronašla metastaze na vratu“, pričala je tada Harijeta.

Odmah je usledila operacija, a Harijeta je nakon operacije iz nepoznatog razloga počela da kašlje i kašalj je bio sve gori, zbog čega je dobila antibiotike u ogromnim količinama.

Harijeta Simić Foto: Privatna arhiva

„Ništa mi nije pomoglo, a onda sam otišla na snimanje pluća i pronašli su mi da su mi metastaze po celim plućima. Ja imam osećaj kao da mi je tona na grudima, teško dišem“, rekla je pevačica za „Hype“, kojoj je na žalost majka umrla jer se nije izborila sa istom bolešću sa kojom se sama Harijeta bori.

„Plašim se da ću završiti kao moja majka. Ona je umrla u 49. godini, ja sada imam 41“, rekla je tada Simićeva.

„Sada sam četvrti stepen metastaze. Rekli su mi u jednom momentu da imam još šest meseci života. Pila sam petrolej, kanabis ulje, sve što sam čula, ja sam pila da mi pomogne“, rekla je tada, piše Blic.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare