Harijeta Simić Foto:Screenshot/Instagram/harina_official

Pevačica Harijeta Simić vodi tešku borbu sa rakom o čemu je javno govorila.

Harijeta Simić nedavno je javno govorila o karcinomu dojke, koji se proširio na vrat, pa i na pluća i o teškoj borbi za zdravlje koju hrabro vodi.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, pevačica kojoj je umetničko ime Harina bori se sa opakom bolešću, te je otkrila kroz šta sve prolazi.

„Nakon operacije kada su mi odstranili dojku, išla sam na hemoterapije i rekli su mi da sam zdrava, međutim samo dva meseca nakon, otišla sam na kontrolu i lekarka mi je pronašla metastaze na vratu“, rekla je Harijeta.

Harijeta Simić Foto: Privatna arhiva

Odmah je usledila operacija, a Harijeta je nakon operacije iz nepoznatog razloga počela da kašlje i kašalj je bio sve gori, zbog čega je dobila antibiotike u ogromnim količinama.

„Ništa mi nije pomoglo, a onda sam otišla na snimanje pluća i pronašli su mi da su mi metastaze po celim plućima. Ja imam osećaj kao da mi je tona na grudima, teško dišem“, rekla je pevačica kojoj je majka umrla jer se nije izborila sa istom bolešću sa kojom se sama Harijeta bori.

Harijeta Simić Foto: Privatna arhiva

„Plašim se da ću završiti kao moja majka. Ona je umrla u 49. godini, ja sada imam 41“, rekla je uplašena pevačica, piše „Blic“.

„Sada sam četvrti stepen metastaze. Rekli su mi u jednom momentu da imam još šest meseci života. Pila sam petrolej, kanabis ulje, sve što sam čula, ja sam pila da mi pomogne“, rekla je Harijeta za „Telegraf“.

BONUS VIDEO: Tetka je razvod preboljevala uz Draganu Mirković: Naša pevačica o teškom porodičnom iskustvu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare