Otkriveno kome će Vidojeva porodica pokloniti antikvitete koje je skupljao

Sudbine 25. jun 202209:35 > 10:00
Podeli:
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, nedavno je otpočeo medijski rat sa udovicom pokojnog sina, Nikolinom Pišek, zbog nasledstva.

Nakon što su dali 40 dana Vidoju Ristoviću, počelo je prepucavanje oko nekretnina, umetnina i novca između svekra i snaje, a sad su isplivali novi detalji.

PROČITAJTE JOŠ

Miša Grof je otkrio kome će pripasti antikviteti koje je godinama skupljao njegov sin Vidoje Ristović.

Naime, porodica će ih, kako Miša ističe, najverovatnije pokloniti istorijskom muzeju. Čak 6 galerija vodi se na Ristovića, kao i antikvarnice, piše "Kurir".

Miša Grof u svom vlasništvu ima impozantne umetnine, kao i umetničke slike vredne i po 100.000 evra.

"Nasledio sam kuću u centru grada, 18 stanova u Cvijićevoj. Što je restitucijom oduzeto mom dedi i vraćeno meni. Nasledio sam grobnicu na Novom groblju koja vredi pola miliona evra, koja je od mermera i bronze", istakao je za pomenut medij.

Podsetimo, Nikolina Pišek je ranije rekla da njen svekar njoj i njenoj ćerki uskraćuje zakonski nasleđena prava.

"Na neistinite i grube insinuacije mog svekra, gospodina Vitora Ristovića ili kako ga vi zovete Miša Grof, sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmerena isključivo na ostvarivanje zakonskih naslednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj ćerki nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave koju ste objavili. Otac moga supruga nije njegov zakonski naslednik te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio", rekla je ona.

BONUS VIDEO: Sahrana Vidoja Ristovića

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar