Iznenadne tragedije: Glumci koji su nas prerano napustili

Sudbine 20. jan. 202222:29
Podeli:
Filip Simor Hofman, Anton Jeljcin, Hit Ledzer, Britani Marfi
Foto:EPA/ANDREA MEROLA/HUBERT BOESL / AFP / Profimedia/EPA/TRACEY NEARMY/EPA/ANDY RAIN

Svet je juče iznenadila vest o smrti francuskog glumca Gaspara Ilijela, koji je poginuo na skijanju. Ovo nije jedini slučaj kada su poznate ličnosti tragično izgubile život, a neki od slučajeva su i danas obavijeni velom misterije.

Britani Marfi

Britani Marfi
Britani Marfi Foto:EPA/TRACEY NEARMY

Glumica je preminula pre deset godina, a njeno telo je pronašao suprug Sajmon Mondžek u njihovoj vili u Holivudu. U tadašnjem lekarskom izveštaju stoji kako je umrla od upale pluća i anemije.

Oko smrti Britani Marfi postoji toliko teorija da ih je teško nabrojati, a neke su neverovatne. Mnoga pitanja ostala su bez odgovora i mnogo je onih koji na ta pitanja žele da dobiju odgovore.

PROČITAJ JOŠ

S obzirom na to da je i njen suprug preminuo na isti način, govorilo se o ubistvu, a između sumnjivih osoba našla se i njena majka. Jedan medij je tvrdio kako je komunicirao sa preminulom glumicom i objasnio da je u braku sa Sajmonom bila potčinjena, iskorišćena i izmanipulisana.

Među brojnim teorijama koje mogu da se pročitaju na društvenim mrežama kruži i ona da je majka Britani Marfi nekako upletena u njenu smrt. Naime, glumica se toliko panično bojala paparaca da je odbijala medicinsku pomoć, a njena majka Šeron je pozvala bolničare tek kad je bilo prekasno.

Hit Ledžer

Hit Ledžer
Hit Ledžer Foto: Printscreen Profimedia/video

Hit Ledžer je preminuo 22. januara 2008. godine u 29. godini. Pronađen je u svom stanu u Njujorku, a preminuo je usled prekomerne doze tableta protiv bolova u kombinaciji sa antidepresivima i tabletama za spavanje.

Godinama se spekulisalo da se glumac predao ulozi Džokera da se čak i režiser zabrinuo, te da ga je opsesija ulogom odvela u smrt.

Njegova sestra Kejt je te navode negirala.

„Svaki izveštaj o njegovoj smrti i spekulacije da je bio u depresiji mene su šokirali jer je bilo potpuno suprotno. Imao je neverovatan smisao za humor i samo su porodica i bliski prijatelji znali kakav je on zapravo“, istakla je ona.

Filip Simor Hofman

Filip Simor Hofman
Filip Simor Hofman Foto:EPA/ANDY RAIN

Oskarovac je u svom stanu u Njujorku pronađen mrtav 2. februara 2014. godine.

Zvanični rezultati autopsije su potvrdili da Filip Simor Hofman nije imao nameru da se ubije. Američki glumac i reditelj se slučajno predozirao, a pre smrti konzumirao je heroin, kokain, amfetamin i lekove za smirenje.

Poznati glumac je godinama bio zavisnik, o čemu je otvoreno pričao.

Anton Jeljčin

Anton Jeljcin
Anton Jeljcin Foto:EPA/ANDREA MEROLA

Američki glumac koji je bio poznat po ulozi Pavela Čehova u franšizi "Zvedane staze", poginuo je 2016. godine u saobraćajnoj nesreći. U trenutku smrti imao je samo 27 godina, a detalji tragedije su prilično bizarni.

Naime, Jelčin je stajao iza svog automobila, koji je krenuo u rikverc, kada ga je udario i zaglavio između sandučeta i ograde.

Glumac je krenuo da se nađe sa prijateljima na probi, a kada se nije pojavio došli su do njegove kuće i pronašli ga mrtvog.

BONUS VIDEO: Džejms Din - princ Holivuda koji je svoje buntovništvo platio glavom

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar