Armi Hamer Foto:MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Teško da je iko i mogao da zamisli da se iza lica glumca Armija Hamera, jednog od najlepših i najtalentovanijih u Holivudu, zapravo krio izopačen um koji nije prezao ni od čega.

I ko zna do kada bi slika uzornog muškarca i cenjenog profesionalca ostala netaknuta da njegove žrtve nisu odlučile da progovore i iznesu u javnost detalje zlostavljanja koja se graniče sa onim što smo mogli da vidimo samo u horor filmu.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon što je prošao proces rehabilitacije, kada su njegove žrtve objavile prepiske i dokaze o tome da je kanibal te da „želi da masturbira dok im lomi rebra„, pojavile su se nove gnusne prepiske koje su zgrozile svetsku javnost.

Međutim, postojalo je mnogo toga što devojke nikada nisu iznele javno, sve do sada, a što je tema novog dokumentarca o zlodelima glumca „House of Hammer„.

Trejler, objavljen u sredu 10. avgusta, sadrži intervjue sa Kortni Vučeković i Džulijom Morison, dve Hamerove bivše devojke koje su navodno doživele zlostavljanje od Hamera.

U trejleru žene dele tekstove, snimke ekrana i glasovne poruke za koje tvrde da im je poslala bivša holivudska zvezda.

U jednoj od prepiski vidi se i da glumac ima fantazije o tome da gleda kako siluju njegovu devojku.

„Imam fantaziju o tome da neko dokaže svoju ljubav i odanost tako što će da mi dozvoli da ih vežem na javnom mestu noću i da njihovo telo učini slobodnim za upotrebu“, rekao je glumac, tvrdi Morison čitajući tekstualnu poruku.

U trejleru se prikazuje glasovna poruka koju je Hamer navodno snimio i poslao.

„Moja opklada je podrazumevala da se pojavim kod tebe i da te potpuno vežem i onesposobim i da budem u mogućnosti da radim šta god želim sa svakom rupom u tvom telu dok nisam završio s tobom.“

U novom trejleru se pojavljuje i Hamerova tetka, Kejsi Hamer, koja je producent i konsultant u dokumentarnoj seriji, koju su režirali Eli Hakami i Džulijan Hobs. Ona je 2015. napisala i knjigu pod nazivom „Surviving My Birthright“ u kojoj tvrdi da ju je njen otac zlostavljao.

BONUS VIDEO: Prijavite svako zlostavljanje

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)