Foto: Discovery+ / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Žrtve Armija Hamera čitale su uznemirujuće poruke koje su dobijale od glumca u novom trejleru dokumentarnog filma o slučaju "glumac kanibal".

Discovery+ je izbacio šokantni trejler za predstojeći dokumentarac“ House of Hammer“ koji istražuje navodne zločine seksualnog zlostavljanja glumca Armija Hamera.

Upozorenje: Ovaj članak sadrži opise seksualnog nasilja.

Serija od tri dela će istražiti optužbe za koje se tereti bivša holivudska zvezda od 2021. godine, kada je nekoliko žena istupilo u javnost sa pričama o zlostavljanju – silovanje, BDSM bez pristanka i kanibalizam. Hamer je stalno negirao ove optužbe.

PROČITAJTE JOŠ

Trejler, objavljen u sredu 10. avgusta, sadrži intervjue sa Kortni Vučeković i Džulijom Morison, dve Hamerove bivše devojke koje su navodno doživele zlostavljanje od Hamera.

U trejleru žene dele tekstove, snimke ekrana i glasovne poruke za koje tvrde da im je poslala bivša holivudska zvezda.

U tekstualnoj poruci, koju je navodno napisao Armie Hammer, a koju je pročitala Džulija Morison, stoji: „Imam fantaziju o tome da neko dokaže svoju ljubav i odanost tako što će da mi dozvoli da ih vežem na javnom mestu noću i da njihovo telo učini slobodnim za upotrebu.“

U trejleru se prikazuje glasovna poruka koju je Hamer navodno snimio i poslao.

„Moja opklada je podrazumevala da se pojavim kod tebe i da te potpuno vežem i onesposobim i da budem u mogućnosti da radim šta god želim sa svakom rupom u tvom telu dok nisam završio s tobom.”

Žene tvrde da je Hamer takođe slao poruke koje su glasile – „Ja sam 100 posto kanibal“.

U novom trejleru se pojavljuje i Hamerova tetka, Kejsi Hamer, koja je producent i konsultant u dokumentarnoj seriji, koju su režirali Eli Hakami i Džulijan Hobs.

Kejsi je 2015. napisala knjigu pod nazivom „Surviving My Birthright“ u kojoj tvrdi da ju je njen otac zlostavljao.

„Uskoro ću otkriti mračne, uvrnute tajne porodice Hamer“, kaže Kejsi Hamer u trejleru.

Dokumentarna serija će se protezati dalje od Hamerovih zločina i raspravljati o njegovoj porodici i skandalima koji su mučili svaku generaciju.

Foto: Discovery+ / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tama i nasilje su u krvnoj liniji Hamera.

Glumčev pra-pra-deda, Džulijus Hamer, osuđen je za ubistvo iz nehata kada je umrla supruga ruskog diplomate nakon što joj je izvršio abortus 1920. godine.

Godine 1955. Džulijan Hamer je ubio čoveka u svojoj kući u Los Anđelesu zbog kockarskog duga, ali je on tvrdio da se branio i optužbe su odbačene.

Ovaj dokumentarac dolazi nakon što su žene razotkrile Armija Hamera tokom pandemije 2021. godine, koje tvrde da im je glumac slao uznemirujuće poruke.

Vučeković je razotkrila kanibalističke tekstualne poruke koje joj je Hamer navodno slao. Svojevremeno je rekla da je Hamer želeo da mi „slomi rebra, peče meso na roštilju i da ga pojede“.

BONUS VIDEO: Prijavite svako zlostavljanje

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)