Podeli
Foto:EPA-EFE/NINA PROMMER

Zvezda filma Call Me by Your Name, glumac Armi Hamer, ovih dana ponovo je u centru pažnje svetske javnosti, i to iz vrlo bizarnog razloga - hteo je da pojede svoju bivšu devojku. Sada se za američke medije oglasila i Kortni Vucekovič. Njeno uznemirujuće svedočenje objavio je tabloid "Page Six".

I dok je prošle godine bio u centru pažnje zbog kraha braka koji je trajao skoro deceniju, njegova privatnost ponovo sve intrigira, a razlog je prilično uznemirujući: na društvenoj mreži Instagram pojavili su se navodni “skrinšotovi” poruka koje je Hamer protekle četiri godine slao brojnim devojkama i u kojima sebe naziva kanibalom, poručuje im da želi da im odseče prst, pije krv i slično.

PROČITAJTE JOŠ

Uz to, glumac otvoreno ispoljava svoje fantazije o silovanju i nasilju, govori da želi da mu jedna od devojaka s kojima se dopisuje bude robinja i izražava sadističke žudnje.

Zbog ovoga, kako kaže, odustao je od glavne uloge u romantičnoj komediji sa Dženifer Lopez.

“Neću da odgovorim na ove u****e tvrdnje, ali u svetlu opakih onlajn napada na mene, ne mogu da budem nesavesan i ostavim decu na četiri meseca da bih snimao film u Dominikanskoj Republici”, napisao je on na svojim društvenim mrežama.

Iako je Hamer ove navode demantovao, tvrdnje da je kanibal, međutim, nisu ostale samo na profilu koji vodi anonimna osoba i koja objavljuje kontrovezne poruke. U jeku svega što se dešava, oglasila se i Kortni Vucekovič, Hamerova bivša devojka, koja je i sama, kako kaže, imala priliku da čuje slične stvari od njega.

Njeno uznemirujuće svedočenje objavio je tabloid “Page Six”.

“Rekao je da želi da mi slomi rebro, izroštilja ga i pojede. To je bilo čudno, ali nisam mnogo razmišljala o tome. Govorio je i da želi da me grize, da sisa moju krv. Ako bih imala posekotinu, želeo je da je poliže”, izjavila je ona za pomenuti medij.

Ona je istakla da je ne bi iznenadilo ako pomenute poruke jeste pisao upravo glumac, ali da ipak, kako kaže, ne može da proceni je li to 100 odsto tačno.

Ono što je rekla o Hameru, ipak, ima primese nasilja. Izjavila je da je tokom njihove veze bila žrtva njegove emotivne i psihičke torture.

“Ulazi u život na manipulativan način. On je osoba koja vam se mora svideti. Toliko je moćan i svestan je toga, koristi to na takav način da bi većina žena pomislila: “O, Bože, ovo je neverovatno”. Toliko je dobar u manipulisanju i čini sve da pomislite kako se ni prema kome ranije nije tako ponašao”, rekla je ona.

PROČITAJTE JOŠ

U tekstu objavljenom na “Dejli Mejlu“, Vucekovič je izjavila da je Hamer često želeo da je “učini njegovim robom” kao i da je “fantazirao da je maltretira tokom seksa”.

“Vrlo je narcisoidan. Često šalje glasovne poruke jer obožava kako zvuči njegov glas. Ali, teško ga je objasniti, jer u isto vreme i voli i mrzi sebe”, rekla je ona.

“On je vrlo, vrlo mračna i uvrnuta osoba”, rekla je ona. “Mnogo puta se nisam osećala prijatno. Nisam bila okej sa time što želi da radimo. Mislila sam da je pogrešno i osećala sam se loše, ali me je svejedno prisiljavao na takav odnos”, dodala je ona.

U jednoj od ekstremnih i eksplicitnih poruka koje objavio Dejli Mejl, Hamer je navodno prisiljavao jednu od svojih devojaka da izreže vene, a da potom tu krv upotrebi kao lubrikant za analni seks.

Glumac je, prema objavljenom, fantazirao o tome da masturbira dok svojim devojkama “lomi kosti”, a jednoj od njih je i napisao da bi voleo da ima seks sa njom dok je u “vegetativnom stanju”.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar