jovana i srđan
Foto: Instagram/jjovanajoksimovic

Kako je portal Nova.rs već pisao, nakon odlaska sa TV "Prva", voditelj Srđan Predojević uskoro se vraća na televiziju "Pink" - ali ne na kanal koji koristi nacionalnu frekvenciju, već na jedan od "Pinkovih" kablovskih kanala. Popodnevni program će, kako saznajemo, sa njim voditi nekadašnja zvezda RTS-a, Dušica Spasić.

Naime, prema saznanjima portala Nova.rs, Srđan Predojević, kojem je dugi niz godina partnerka u poslu bila Jovana Joksimović, sada će zajedno sa Dušicom Spasić voditi popodnevnu emisiju na jednom od „Pinkovih“ sporednih kanala, i to u terminu od 16 do 20 časova.

PROČITAJTE JOŠ

Iako je godinama poznat kao lice jutarnjeg programa u tandemu sa kumom i dugogodišnjom prijateljicom, njegova karijera je nakon odlaska sa „Prve“ krenunla u drugom pravcu – osim što se rastao od Jovane Joksimović, koja sada vodi jutarnji program na televiziji svog supruga Željka Joksimovića, Srđan više neće morati ni toliko rano da se budi.

Interesantno je i to da je voditeljka Dušica Spasić prošle godine sa RTS-a prešla na televiziju „Pink“ kako bi bila „veliko pojačanje informativnoj redakciji“ – ali njena tadašnja emisija „24 časa“, koja se neko vreme emitovala na „Pinku“, uprkos navodima o izvanrednoj gledanosti, nije previše dugo opstala.

Kako bismo proverili ova saznanja, kontaktirali smo Srđana Predojevića koji nije želeo da komentariše ove navode.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusica Spasic (@dushicadusha)

Podsetimo, voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju sa TV Prva, a kako je Nova.rs već pisala, glavni razlog su nesuglasice između produkcije i voditeljskog para, a delom i novi voditelj Filip Čukanović, koji ih je menjao tokom letnje pauze.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare