Saznajemo: Srđan Predojević se vraća na Pink

Showbiz 17. dec. 202013:19 > 13:58
Podeli:
Foto: Instagram/srdjan.predojevic

Nakon odlaska sa TV "Prva", te nakon ponuda za još nekoliko televizija, voditelj Srđan Predojević, kako Nova.rs saznaje, uskoro se ipak vraća na televiziju "Pink".

PROČITAJTE JOŠ

Kako izvor za Nova.rs navodi, Predojević je nedavno obavio razgovor sa čelnim ljudima pomenute televizije, te je s njima uspeo da postigne odgovor.

Iako je publika već 15 godina unazad navikla da ga gelda u jutarnjem programu, Predojević će ovog puta imati autorsku emisiju.

On je inače do pre tri meseca bio zaposlen na televiziji „Prva“, gde je zajedno sa Jovanom Joksimović dobio otkaz.

Kako bismo proverili ova saznanja, kontaktirali smo Srđana Predojevića.

„Nemam komentar“, kratko je rekao Predojević.

Podsetimo, voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju sa TV Prva, a kako Nova.rs saznaje, glavni razlog su nesuglasice između produkcije i voditeljskog para, a delom i novi voditelj Filip Čukanović, koji ih je menjao tokom letnje pauze.

Kako smo već pisali, već neko vreme vladala je tenzija između voditelja i produkcije, što zbog mimoilaženja u stavovima, što zbog neslaganja i na relaciji Srđan – Jovana, i to je navodno ozbiljno počelo da se odražava na program.

Nakon nekoliko dana spekulisanja o njihovom prekidu radnog odnosa, oglasila se i PR služba TV Prva i potvrdila naša pisanja:

“Prva TV je odlučila da okonča saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevičem zbog nepoštovanja radnih obaveza”, pisalo je u saopštenju.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar