(FOTO) Jovana posle otkaza: Osećam se baš tako kako izgledam

Showbiz 08. okt. 202011:49 > 11:57
Podeli:
Jovana Joksimovic
Jovana Joksimović Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Voditeljku Jovanu Joksimović sreli smo sinoć na promociji kozmetičke linije pevačice Emine Jahović, što je bio prvi put da se pojavila na gradskom događaju nakon otkaza na televiziji Prva.

PROČITAJTE JOŠ

Jovana je bez obzira na nedavne neprijatne događaje zbog nesuglasica sa čelnicima televizije na kojoj je donedavno bila voditeljka jutarnjeg i urednica dnevnog programa, bila dobro raspoložena, a o odlasku televizije i novom angažmanu nije mnogo toga otkrila.

„Što se tiče posla, još uvek ne želim da komentarišem ništa, ali hoću kad dođe vreme za to. Mislim, nemam šta mnogo da pričam. Mediji su uglavnom pisali neistinu, a da je neko okrenuo telefon, možda bi to i znali. Ali, hvala vam. Posle svega što se desilo, osećam se baš ovako kako izgledam“, samouvereno je izjavila Jovana za Nova.rs.

Jovana Joksimovic
Jovana Joksimović Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Podsetimo, voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju sa TV Prva, a kako Nova.rs saznaje, glavni razlog su nesuglasice između produkcije i voditeljskog para, a delom i novi voditelj Filip Čukanović, koji ih je menjao tokom letnje pauze.

Kako smo već pisali, već neko vreme vladala je tenzija između voditelja i produkcije, što zbog mimoilaženja u stavovima, što zbog neslaganja i na relaciji Srđan – Jovana, i to je navodno ozbiljno počelo da se odražava na program.

Srdjan Predojevic i Jovana Joksimovic
Srđan Predojević i Jovana Joksimović Foto:Vesna Lalić

Nakon nekoliko dana spekulisanja o njihovom prekidu radnog odnosa, oglasila se i PR služba Tv Prva i potvrdila naša pisanja:

“Prva TV je odlučila da okonča saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevičem zbog nepoštovanja radnih obaveza”, pisalo je u saopštenju.

srdjan predojevic i jovana joksimovic foto Vesna Lalic
Foto: Vesna Lalić

Jovana i Srđan nisu se oglašavali ovim povodom, a redakcija Nova.rs ponovo je  pokušala da stupi u kontakt voditeljskim parom, ne bi li potvrdila nova saznanja. Voditeljka je do objave ovog teksta ostala nedostupna za komentar, a Srđan Predojević je samo kratko rekao:

“Hvala na pozivu, ali ja ne bih komentarisao te navode.”

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar