Darijan Mandić Foto: Instagram/darijan_mandic

Darijan Mandić, sin pevača Olivera Mandića, prebačen je u Specijalnu zatvorsku bolnicu jer je veštačenjem utvrđeno da je neuračunljiv, saznaje Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon što mu je istekao zatvor od 30 dana zbog nepridržavanja mera zabrane prilaska bivšoj supruzi Jeleni nakon nasilja u porodici, Darijan Mandić prebačen je u Specijalnu zatvorsku bolnicu.

Naime, komisija od troje veštaka utvrdila je da je Darijan Mandić neuračunljiv.

Kako Nova.rs saznaje, Darijanu je danas određen pritvor, a prema nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva, u njegovom slučaju biće podnet predlog za izricanje mere bezbednosti i lečenja.

Oliver Mandić Foto:TANJUG/ NIKOLA ANDJIC

Podsetimo, sin pevača Olivera Mandića, pre mesec dana demolirao je automobil svoje bivše supruge Jelene Mandić, nakon čega je poslat na izdržavanje kazne od 30 dana zatvora.

PROČITAJTE JOŠ

Mlađi Mandić je i od ranije poznat policiji po nasilničkom ponašanju. U julu ove godine bio je uhapšen u svom stanu na Voždovcu, nakon što je napao policajce koji su došli po prijavi njegove majke Mirjane za delo nasilje u porodici.

Mirjana je tada, navodno, pozvala policiju i ispričala da se sin svađa sa njom, kao i da postaje sve agresivniji, te da preti kako će je prebiti. Kada su policajci stigli ona navodno nije želela da priča sa njima, a Darijan je počeo da ih vređa, te je priveden i zadržan zbog sprečavanja službenog lica u vršenju službene dužnost.

Tada mu je bio određen pritvor do 48 sati, a nakon saslušanja u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, pušten je da se brani sa slobode.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (2)