Oliver Mandić Foto:TANJUG/ NIKOLA ANDJIC

Darijan Mandić, sin popularnog pevača Olivera Mandića, osumnjičen za nasilje u porodici nad bivšom suprugom, saslušan je u tužilaštvo povodom spornog događaja i on se branio ćutanjem.

Kako saznajemo, Mandić je saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu jer je prekršio meru zabrane prilaska suprugi i on je odbio da iznese odbranu u ovoj fazi postupka.

Pročitajte još...

„On se branio ćutanjem, nakon čega je tročlana komisija donela odluku da se obavi njegovo psihijatrijsko veštačenje. Inače, Mandić se trenutno nalazi na izdržavanju kazne od 30 dana, a po presudi Prekršajnog suda, jer je prekršio hitne mere zabrane prilaska svojoj bivšoj ženi Jeleni i deci“, kaže izvor portala Nova.rs.

Podsetimo, Mandićev naslednik uhapšen je 10. novembra jer je demolirao automobil svoje suprugu Jelene Mandić na Novom Beogradu. Inače, Mandić je od ranije poznat policiji.

On je i u julu  ove godine uhapšen u svom stanu na Voždovcu nakon što je napao policajce koji su došli po prijavi nasilja u porodici od strane njegove majke Mirjane. Njemu je tada određena zabrana prilaska.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare