Sin Dragane Katić postao diplomirani inženjer arhitekture

Zabava 05. sep. 202015:21 > 06. sep. 2020 18:16
Podeli:
Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

"Malo je reći da sam presrećna, ja sam preponosna. Na sve to, on je jedini dobio nemačku stipendiju za master. Izvinite, pozvali ste me baš u trenutku kada ni sama ne znam kako se osećam. Bio je redovan student na budžetu iz godine u godinu", rekla je voditeljka za portal Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Dragana Katić ponosna je majka dva sina Bobana i Bojana, pogotovo danas kada je jedan od njih zvanično diplomirani inžinjer arhitekture Univerziteta u Beogradu. Voditeljka nije krila emocije, suze i sreću jer u kući ima nemačkog stipendistu. Kada smo je pozvali da čestitamo, Dragana se rasplakala.

„Ne znam šta vih rekla. Malo je reći da sam presrećna, ja sam preponosna. Na sve to, on je jedini dobio nemačku stipendiju za master. Izvinite, pozvali ste me baš u trenutku kada ni sama ne znam kako se osećam. Bio je redovan student na budžetu iz godine u godinu. Hvala vam puno“, rekla je voditeljka za portal Nova.rs.

Ponosna majka na Instagram je objavila emotivnu fotografiju sa sninom, na kojoj su zagrljeni.

„Od danas sam majka diplomiranog inženjera arhitekture Univerziteta u Beogradu. Gradi i stvaraj srećo moja na ponos svih onih koji su ti davali krila“, napisala je Dragana u opisu slike.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar