Željko Mitrović, Baka Prase Foto: Vesna Lalić/Nova.rs, Print Screen

Jutjuber Baka Prase i vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović danima vode medijski rat, u kojem su obe strane iznele brojne optužbe.

Mitrović je prvo objavio snimak Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, kako dolazi ispred „Pinka“, kao i reakciju obezbeđenja.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon ovog videa, vlasnik „Pinka“ nastavio je sukob sa jutjuberom, objavivši niz uvreda i pretnji.

„Do sada 815 hiljada pregleda ima ova moja objava, kako djiberčić Baka Prase, muca i beži kao pi*kica, pri običnom ragovoru sa mojim bezbednjacima pri pokušaju ulaska na Pinkov privatni posed, a tek će da se čuje u dokumentarnom filmu kako je plakao, i prekljinjao kad su ga gepekovali kriminalci“, napisao je Mitrović, pa je dodao:

„Taj slučaj je trebalo da prijavi policiji ili da se sam obračuna sa njima, već tada bi bili pohapseni, ali praseći mentalitet Bakin je izabrao da bude deo kriminalne grupe i da im plaća kao zadnja kukavica i pi*kica! Bako, polako spremaj zimske stvari jer posle filma o tebi u četvrtak na tv Pink, YT, Insta, tviter, tužilaštvo je na potezu, a meni neće biti teško da ih medijski- televizijski svaki dan podsećam šta im je posao! Da si mi živ i zdrav i nasapunjan, znas kako to ide u bajbokani!“

BONUS VIDEO: Peticija protiv Pinka – Pink uzvratio udarac

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (19)