VIDEO Probali smo Kebine kreme i preparate za sve i svašta

Showbiz 27. mar. 202119:03 > 20:00
Podeli:
Dragan Kojić Keba Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Dragan Kojić Keba, koji je nedavno pokrenuo svoju liniju kozmetike i suplemenata na biljnoj bazi zahvaljujući sklopljenoj saradnji sa jednim renomiranim proizvođačem u Srbiji i regionu, posetio je redakciju Nova.rs i održao prezentaciju kolekcije svojih preparata. Folker je umesto mikrofona i gitare u ruci držao pakovanja, pa je iskoristio priliku da se, po prvi put, u šali predstavi kao "Doktor za altenativnu medicinu".

Pored novog posla, Keba se ujedno dotakao i starog zanimanja, odnosno pevanja, pa je objasnio kako provodi dane kada nema obaveza, a  usput se prisetio iskustva sa fudbalerima „Crvene zvezde“, svojih pesama na nekoliko jezika, ali i odakle je potekao onaj čuveni izraz „Iza svakog ugla vreba Dragan Kojić Keba“.

Dragan Kojić Keba Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

„Pevam kod kuće. U nekim emisijama me pitaju kako da me potpišu, kao pevač, pa šta drugo. A isod? Pa ništa, besposlen. Publika i duša su jedine krucijalne u svemu tome i to je ono što zaista nedostaje svima nama. Često sam pomislio „Ma imam previše aplauza“, ali sada mi nedostaju ti aplauzi. A što se duše tiče, nikada je ne mogu ni stanjiti, ni smanjiti, ni izgubiti. Taj entuzijaza i taj adrenalin pamtim od svoje sedme, osme godine“, započeo je Keba razgovor, u kojem je potpun o otvorio dušu.

Dragan Kojić Keba Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Zbog nedostatka posla sasvim slučajno je odlučio da se pozabavi altenativnom medicinom. Prilikom poručivanja jednog preparata, proizvođač je došao na ideju da zajedno posluju, nakon čega je Keba otvorio online prodavnicu kebashop.com. Pevač je na sto poslagao neke od svijih preparata i objašnjavao šta se i kako koristi.

Naravno, pe nego što je počeo da ih reporučuje, isprobao ih je na sebi.

„Već dvadesetak godina mi je želja bila da se bavim alternativnom medicinom. Ta reč doktor je za mene prejaka reč. Mogu samo reći da sam doktor za dušu kad pevam. Eto, možemo da kažemo da sam radnik alternativne medicine. Imao sam viziju da ću se nekada baviti time. Pojavio se višak vremena gde sam prepoznao da mi želja može doći do izražaja. Time sam u saradnji sa jednom firmom zaključio dogovor da osnujemo keba.shop.com“, rekao je Keba, da bi zatim uzeo preparate u ruke i ponaosob objašnjavaš čemu služe:

Dragan Kojić Keba Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

„Ako želite dobro da izgledate, tu je proizvod koji topi masnoće i postaje se vitkiji. Zatim, imamo šampion „Purdon“, koji služi za detoksikaciju što nam je u ovo vreme najpotrebnije. Koristi se u toku jela, pre ili posle jela, nije bitno. Kada se očisti organizam čovek se bolje oseća. „Nutriviks“ služi da kada jedete neku hranu treba napraviti tri minuta pauzu i videćeš da ti nie trebao taj sledeći zalogaj.

Međutim, treba prekinuti kada je najslađe. E, ovaj preparat taj momenat saseče. Upravo sam zbog te tabletice i ušao u ovaj posao. Dobra je i krema za akne i bubuljice. Rado bih vam sad pkazao na sebi, ali nemam ti problema a ne bih da se mackam. Ako želite da vam zubi budu beli kao moji, tu je i pasta“, objašnjava Keba.

Dragan Kojić Keba Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Zanimljivo je da je Kojić poslednji proizvod najzanimljivije predstavio. Radi se o preparatu za potenciju koja je namenjena samo za muškarce.

„Ovo je nešto za povećanje libida“, a na pitanje da li i on koristi taj preparat, pevač je dao potvrdan odgovor.

Dragan Kojić Keba Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

„Što da ne. Ovde ima taman koliko treba, ne škodi i nema posledica za kardio. Što se tiče delovanja, neka ostane tajna. Hoćeš iskreno? Još uvek mi ne treba, ali probao sam i super je“.

Keba ističe da ne očekuje nikakav novčani profit od novog zanimanja jer na to gleda kao hobi.

PROČITAJTE JOŠ

„Jedno da zaključimo, nikada neću prestati da se bavim muzikom. Tu nema penzije. TZu sa sve dok me služi grlo, a služi me, hvala Bogu. U ovo nevreme shvatio sam da moram da ispunim sebi nedke želje, ne iz strogo ekzicionih razloga nego zato što sam čovek koji ne može da miruje i koji želi da radi. I ja hoću da radim. Svaki posao prihvatam od glave do pete“, rekao je Keba.

Ceo intervju sa Draganom Kojićem pogledajte na početku ovog teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar