Foto: Printscreeen YouTube/GameofThrones

Autor čuvene "Igre prestola", tačnije serijala "Pesme leda i vatre", Džordž R. R. Martin (71), vratio se pisanju knjige, pošto zbog pandemije koronavirusa nema drugih obaveza već da u karantinu sedi i piše.

Iako čitaoci devet punih godina čekaju na šesti nastavak čuvenog serijala, koji bi trebalo konačno da im otkrije da li je Džon Snežni mrtav i šta će biti sa Deni u Dotračkom moru, ispostavilo se da on svoj epilog dobija u doba korone.

PROČITAJTE JOŠ

Sam autor je priznao da su ga karantin i izolacija vratili za pisaći sto i da bi knjiga „Vetrovi zime“ („The Winds of Winter“) konačno mogla da bude dovršena.

PROČITAJTE JOŠ

„Istini za volju, provodim više vremena u Vesterosu nego u stvarnom svetu, jer pišem svaki dan. Stvari su prilično mračne u Sedam kraljevstava… Mada možda ne tako mračne koliko bi mogle da budu ovde“, napisao je Džordž. R. R. Martin na svome vebsajtu.

Eto radosnih vesti za sve one kojima se kraj serije nije dopao, jer još ima nade za drugačiji završetak knjige i mogu još da očekuju da će pisac da im priredi neko iznenađenje.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.