Konstrakta Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Konstrakta, umetnica koja će predstavljati Srbiju na takmičenju za pesmu Evrovizije u Torinu u Italiji, oduševila je sve svojom numerom "In Corpore sano" i za samo nekoliko dana postala glavni favorit. Dok njena pesma još uvek nije osvojila srca publike, kvote u kladionicama za njenu pobedu su bile visoke, a jedan momak je ugrabio momenat, uplatio 4.200 dinara, a nakon njenog trijumfa dobio neverovatnih 50.400.

Pevačica Ana Đurić je sa svojom alternativnom numerom „In Corpore Sano“ oduševila Srbiju i Evropu, a najzanimiljivije je to što je tek nakon njenog nastupa u prvoj polufinalnoj večeri „Pesme za Evroviziju ’22“ pesma doživela ogromnu popularnost i postala favorit za pobedu.

PROČITAJTE JOŠ:

Pre toga su već nedeljama favoriti za pobedu bili drugi izvođači, poput Sare Jo, Zorje, Angelline i drugih.

Ni kladionice širom naše zemlje nisu verovale da će Konstrakta pobediti, pa su za pobedu njene numere kvote bile visoke, a samo jedan dan pred finale i trijumf ove umernice kvote su se smanjile.

Jedan momak je, međutim, na vreme predvideo da će numera koja govori o zdravlju odneti pobedu, pa je tako i igrao na kladionicama.

Naime, on je uložio 4200 dinara, a nakon Konstraktine pobede je zaradio 50 400, jer je stigao da izvrši uplatu dok su kvote bile visoke.

Foto:Screenshot/meridianbet.rs

Sara Jo je bila kandidar koji je prema procenama kladionica u Srbiji, imao najviše šansi za pobedu na „Pesmi za Evroviziju ’22“. Kvota za pobedu Sare Jo i njene numere „Muškarčina bila je 1,55.

Odmah posle Sare, bila je Zorja Pajić, sa kvotom od 2,20, pa Aca Lukas sa 3,00, zatim Angelina sa 5,00, Marija Mikić sa 8,00 i Tijana Dapčević i Ana Stanić sa 10,00. Konstrakta se nalazila i iza njih.

Sara Jo, Angellina i Zorja
Sara Jo, Angellina i Zorja Foto: Filip Krainčanić, Dragan Mujan/Nova.rs

Prilikom određivanja koliku će koji izvođač imati kvotu uzima se u obzir više faktora, od toga koliko je njegova pesma popularna u trenutku objavljivanja, zatim mišljenja i kritike stručne javnosti, kao i toga koliku podršku ima pevač među publikom.

BONUS VIDEO: Konstrakta, prvi intervju nakon pobede na takmičenju za pesmu Evrovizije

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar